Πρόβλημα στην θύρα δικτύου του Pioneer VSX-921 AV

wave1975

AVClub Enthusiast
27 January 2011
883
Δ. Μακεδονία
Μετά από αρκετό καιρό προσπάθειας να βρω τι φταίει, η θύρα ethernet σταμάτησε ΕΝΤΕΛΩΣ πλεον να λειτουργεί και έμεινα στα κρύα του λουτρού.
δεν εχω πλεον δίκτυο στον εν λόγω ενισχθυτη.. το πρόβλημα είχε εντοπισθει εδώ και μήνες αλλά τώρα παρέδωσε πνεύμα. Κυριολεκτικά..
Και πρόκειτια για συσκευη που δούλεψε ελάχιστα. και όταν λεμε ελάχιστα. ΕΛΑΧΙΣΤΑ. και πληρώθηκε κοντά στα 550 ή και κάτι τις παραπάνω..
το πιο κακο; Το ότι τον μάρτιο βγήκε εκτός εγγύησης.. μαλιστα... αν και απο τότε είχε προβλήματα, είχα την ψευδαίσθηση ότι ήταν θεμα ρυθμίσεων ή και καλωδίου hdmi που δεν δούλευε σωστά με το arc της lg και επειδή το συγκεκριμένο καλώδιο ήταν και δικτυου, εκανε confict.. και τέτοια μπαρμπούτσαλα..
Τώρα το πήγα σε κάποιον τοπικό που έχει σχέση με την ΡΙΟ στα επαγγελματικά.. φοβάμαι όμως ότι στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα..
Εχει κανείς καμία σκέψη;;;;

Re: Pion vsx-921 AV

Δλδ. δεν μπορεί ν αλλαχτεί η θύρα; Ρώτησες την Intersys για το κόστος και ήταν απαγορευτικό; Αφού το είχες το πρόβλημα όταν ήταν ήδη στην εγγύηση γιατί το άφησες;

Δλδ. δεν μπορεί ν αλλαχτεί η θύρα; Ρώτησες την Intersys για το κόστος και ήταν απαγορευτικό; Αφού το είχες το πρόβλημα όταν ήταν ήδη στην εγγύηση γιατί το άφησες;

Βλακεία που έχασα την εγγυηση θεωρώντας οτι ήταν θέμα software -ρύθμισης

Δεν ρώτησα αντιπροσωπεία. Στην ανάγκη αν δεν βρω άκρη θα πρεπει να το στείλω εκει. Φαντάζομαι ομως οτι το κόστος...
εκτος αν βρω ανταπτορα δικτύου και δω μηπως δουλεύει ασύρματα.. Αλλα που να βρω!! Γιατι δεν αξίζει να αγοράσω αν δεν λειτουργεί
Μεγάλη βλακεία πάντως..

Βλακεία που έχασα την εγγυηση θεωρώντας οτι ήταν θέμα software -ρύθμισης

Δεν ρώτησα αντιπροσωπεία. Στην ανάγκη αν δεν βρω άκρη θα πρεπει να το στείλω εκει. Φαντάζομαι ομως οτι το κόστος...
εκτος αν βρω ανταπτορα δικτύου και δω μηπως δουλεύει ασύρματα.. Αλλα που να βρω!! Γιατι δεν αξίζει να αγοράσω αν δεν λειτουργεί
Μεγάλη βλακεία πάντως..

Προ περίπου 20ημερου παρέδωσα τον ενισχυτη σε τοπικό και πολύ καλό κατάστημα που έχει επαγγελματικά pioneer και σέρβις επαγγελματικών συσκευών,,, μου είπε ο υπεύθυνος πως έχει πρόβλημα η πλακέτα με το Ethernet.
Η τιμή της επίσημης ςντιπροσωπειας ... 250 Για το ανταλλακτικό!!!!
´δεν πανε καλά.. Με τόσο αγοράζω μεταχειρισμένο ολόκληρο τον ενίσχυτη!!!!
σκεφτομαι : είτε να σκοτώσω τον ενίσχυση με δεδομένο την μη ιντερνετική του λειτουργία...
ειτε να βρω το ανταλλακτικό από.. Αλλού !!
τι προτείνετε?? και από που θα βρω ανταλλακτικά ???
ευχαριστω,,

υγ, η πιο για εμένα πέθανε... Κρίμα.....

Τα ανταλλακτικά δυσεύρετα αλλά το περίεργο ξεκίνησε όχι από την τιμή (αρπάζουν ο,τι μπορούν από την επίσημη αντιπροσωπεία) αλλά από το ότι κατα την αναζήτησή του main digital assy board anp7770-6 βρέθηκα προ μιας εκπλήξεως...
ενω βρήκα τον κωδικό από το Ίντερνετ , όταν άνοιξα τον ενίσχυση διαπίστωσα πως η πλακέτα μου δεν ανέγραφε τον κωδικό 7020-07019-020-0s αλλα 7020-07038-020 που αντιστοιχεί όχι στον vsx 921 αλλά στον vsx50!!!!!
τωρα, τι να ψάξω? που μπορεί να οφείλεται αυτό???
κατι δεν παει καλά????