ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ AVCLUB.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Από χθές,μόλις μπαίνω στο forum,όποια σελίδα επιλέξω ν´ανοίξω,μου ανοίγει ένα παράθυρο που μου λέει ότι πρέπει να κατεβάσω ένα plugin του Quicktime και αν δεν πατήσω το cancel,η σελίδα δεν ανοίγει.
Κατέβασα το καταραμένο Quicktime,αλλά και πάλι τα ίδια.
Επειδή είναι εξαιρετικά σπαστικό,μηπώς έχει ανέβει κάποιο μπανεράκι που "ζητάει" το Quicktime,ή είναι πρόβλημα στον υπολογιστή μου;

Ευχαριστώ.

Μάλλον πρόβλημα του υπολογιστή σου Σωκράτη, δεν έχω δει κάτι σε μένα...

Έκανα log out,έσβησα και τα cookies,αλλά τίποτα.
Αν υποθέσουμε ότι είναι πρόβλημα του υπολογιστή μου,γιατί μου παρουσιάζεται μόνο στο Avclub?

Μπας και σου έβαλαν υποχθόνιο μπανάρισμα !!!!!

Τι να σου πω, και δεν απαντάει και κανένας άλλος για να δούμε λύση !!!

:flipout: :flipout: :flipout:

Ρίξε ένα πμ στον Μπαβιόλη, κάτι θα ξέρει να σου πει!!!

να ρωτησω κατι...μπας και οταν εβαζες-εβγαζες το Quicktime ετρεχες καμια σελιδα εδω? γιατι δειχνει να κανει conflict.......με αλλον browser δοκιμασες να ανοιξεις τη σελιδα?

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ AVCLUB.

Δεν ξέρω...
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως είναι δάκτυλος του Νικοπολίδη!!!
Γιατρέ μου,είμαι καλά;

...Μάλλον πρέπει να έχεις δίκιο.
Για κάνε απεγκατάσταση του Quick Time, & τσέκαρε πάλι την σελίδα, εάν δεν έχει πρόβλημα, τότε είσαι εντάξυ.
Μετά εγκατάστησε ξανά το Quick Time, & τσέκαρε πάλι την σελίδα, εάν δείχνει ότι έχει πρόβλημα, τότε κάτι θέλουν να σου πούν από το AVClub:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Το πρόβλημα υπάρχει μόνο στο Avclub!
Πριν από λίγο δοκίμασα να μπω και με τον ΙΕ τον οποία είχα να χρησιμοποιήσω πολλούς μήνες.
Δυστυχώς και με αυτόν,το πρόβλημα παραμένει το ίδιο.
Πιο συγκεκριμένα,το μήνυμα είναι το εξής:

"The Quick Time Plug-in requires the Quick Time System extension version 7.0 or later.Quick Time is available from http://www.apple.com/quicktime/"

Έγινε και σε εμένα πριν από λίγο έκανα την εγκατάσταση αλλά δεν μου εμφανίζει προβλήματα, όλα ρέουν ομαλώς.