Πρόβλημα συγχρονισμου ηχου με Samsung HT-XQ100

sam4

New member
24 October 2007
9
Καλημερα παιδια. Εχω το home theater της samsung συνδεδεμενο μεσω SPDIF ειτε με τον υπολογιστη ειτε με την τηλεοραση και ενω στην αρχη ο ηχος ειναι συγχρονισμενος οσο περναει η ωρα τον χανει. Αν τωρα αλλαξω source π.χ aux και το ξαναπαω sto digital in ολα καλα μεχρι να ξαναχαλασει. Τι να κανωωωωωωω;;;;;;;;

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, κανένας Γιατρός για το θέμα αυτό???????
-Ευχαριστώ

Τί ακριβώς εννοείτε? Βλέπετε ταινίες από υπολογιστή δίνοντας ήχο μέσω spdif στο ht? To spdif είναι ομοαξονικό ή οπτική ίνα? Αυτό με την τηλεόραση δεν πολυκατάλαβα. Έχω παρόμοιο πρόβλημα αλλά μόνο όταν συνδέω υπολογιστή στον ενισχυτή μέσω οπτικής ίνας. Τι υπολογιστή έχετε? Είναι πολύ πιθανό το πρόβλημα να είναι του υπολογιστή.

-Το δικό μου πρόβλημα της καθυστέρησης, εντοπιζόταν όταν ήθελα ήχο της tv μέσω του home cinema. Δεν είχα καθυστέρηση όταν η πηγή παραγωγής ήταν το home cinema. Το έλυσα όμως και αυτό, διότι κυρίως παρακολουθώ τηλεόραση από τον δορυφορικό μου δέκτη και όχι επίγεια. Έτσι λοιπόν αντί να συνδέω το home cinema με την t.v μέσω καλωδίου οπτικής ίνας για να έχω σε αυτό ήχο, έβγαλα το καλώδιο οπτικής ίνας από την TV και το έβαλα στον δορυφορικό μου δέκτη (dreambox) που έχει και αυτός τέτοια σύνδεση και έτσι ο ήχος στο home cinema είναι πλέον κανονικός, χωρίς καμιά καθυστέρηση.-
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.-

Να σας ρωτήσω παιδιά κάτι άσχετο,
Εσείς που έχετε το HT-ΧΩ100,
σας παίζουν οι ελληνικοί υπότιτλοι srt???

χμμμμμμ περίεργο.. :bawling:

Σας γράφω και τα στοιχεια του firmware που έχει το μηχάνημα μου:
tmp.jpg

1.07 0801
5.1.54.1.PX
S5NBK
-
QPNITCXX.ROM

Εσείς τι ρυθμίσεις/firmware έχετε και παίζουν κανονικά GR srt στα Divx?

Eυχαριστώ πολύ για την βοήθεια.