Πρόβλημα σύνδεσης

vagmak

Established Member
19 August 2009
262
Πρόσφατα εγινε η αγορά ενός τελικού 8000p για μελlοντικές αναβαθμίσεις. Τον σύνδεσα στον 8000s μετατρεποντας τον σε pro. Η συνδεσμολογία έγινε κανονικά βάση οδηγιών. Παρουσιαζετε πρόβλημα όμως στο άνοιγμα και το κλείσιμο τον μηχανημάτων και ακούγεται ένα έντονο τσαφ & βόμβος απο τα ηχεία. Να τονίσω πως δεν έχει γίνη διενίσχυση...γιατι δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή, απο τα ηχεία μου (Chario). Παίρνουν όμως ρεύμα απο τον τελικο πλέον. Γίωση δεν έχει γίνει, γιατί εχει μόνο ο S & καμία άλλη συσκευή. Εχω κάνει όλους τους συνδιασμούς (αλλαγή καλωδίων, πρίζες) αλλά τα ίδια. Τι φταιεί? τι δεν έχει γίνη σωστά? Υπάρχει περίπτωση να καει κάποια συσκευή?
Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί την γνώμη του?
Ευχαρίστω για τον χρόνο σας εκ τον προτέρων.

οχι δεν μίλησα με τον αντιπρόσωπο ακόμα, κοιτάζω μπας και βγάλω άκρη μόνος μου...αλλά δεν. (θα μιλήσω και με τον αντιπρόσωπο έτσι όπως παει). Τα μηχανήματα τα ανοίγω... πρώτα το CD, μετα pro και τελικό. Απλά ρωτάω την γνώμη σας μήπος είναι κάτι απλό που εγω δεν ξέρω

οχι απαραιτητα αναποδα, σε αυτό δεν εχω δώσει καμία σημασία για να πω την αλήθεια. Με τον Pro γίνεται το τσαφ και ακούγεται βόμβος στο άνοιγμα και στο κλείσιμο, τα υπόλοιπα τάφος. Το παρουσιάζει ο ενισχυτής όταν δουλευει σαν pro, και οχι σαν ολοκληρομένος. Σαν ολοκληρομένος ανοιγοκλεινει κανονικά.

ααα και να συμπληρώσω πως το volume ειναι 0....ίσος δημιουργείται κάποιο βραχυκυκλωμα. Τις συνδέσεις τις εχω τσεκαρι 3 - 4 φορές και είναι ok

Φευγουν τα βίσματα απο το input του τελικού και βγαίνουν στο pre amp του pro

ετσι ειναι και το σωστο...
ακους δηλαδη κανονικα, αλλα κανει θορυβο στο ανοιξε κλεισε?
μηπως εχει απο κατασκευης ο τελικος την ιδιαιτεροτητα αυτη?
και μενα κανει δυο τουκ τουκ αλλα το γραφει και στο μανιουαλ

Last edited:
Και ειναι normal να βγαζει τους ηχους αυτούς? Εγω τρεμω με την ιδεα μην καει & τιποτα στο ανοιξε κλεισε. Αυτο δεν θα δημιουργήση φθορα καποια στιγμη?......δεν ξερω τι να πω, θα μιλεισω με τον αντιπροσωπο.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα σύνδεσης

ετσι ειναι και το σωστο...
ακους δηλαδη κανονικα, αλλα κανει θορυβο στο ανοιξε κλεισε?
μηπως εχει απο κατασκευης ο τελικος την ιδιαιτεροτητα αυτη?
και μενα κανει δυο τουκ τουκ αλλα το γραφει και στο μανιουαλ

Κι εμένα το κάνει... :D

Εφ όσον είναι έτσι, θα συμβιβαστώ κ εγω. Απ οτι καταλαβα είναι κάτι, οχι τοσο συμαντικό. Καταλαβα επίσης οτι τα μηχανίματα θα πρέπει να ανοιγουν και να κλείνουν με μια σείρα, κάτι που δεν έκανα. Ακολουθόντας την σειρα αυτή (Pro, τελικός στο ανοιγμα, και στο κλεισειμο το ανάποδο) δεν είχα κανενα πρόβλημα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.....