ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝOVA ΣΕ DM800

msan

New member
7 July 2006
85
Παιδιά Καλησπέρα!!!

Σχετικά Πρόσφατα απέκτησα τον πιο δέκτη και έχω διαπιστώσει ότι κάποια κανάλια της NOVA ( π.χ. cinema2 national geografic, animal ) δεν είναι δυνατόν να αναγνωρισθούν κατά την λειτουργία τηςαυτόματης ανίχνευσης των καναλιών. Φόρτωσα το σύνολο των καναλιών των HOTBIRD μέσα από την σχετική δυνατότητα του δέκτη και όταν πάω να τα φορτώσω σ´αυτόν μου βγάζει μήνυμα το λειτουργικό ´´ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ´´....
Τι παίζει? Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση η εγκατάσταση του tuner που εγώ δεν ξέρω ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Μανώλης
ΣΑΜΟΣ

Ίσως να μην έχεις τη σωστή συχνότητα της Nova.

Πρέπει να κάνεις αναβάθμιση τους transponders σου στο File satellite.xml
Βρές κάποιο site και κάνε το file download.

Αλλίως, πήγαινε στο lyngsat.com και βρές τη συχνότητα που σε ενδιαφέρει και κάνε manual scan.

Θανάσης

Φίλε, επίσεις κοίταξε τα db και την δύναμη του σήματος που λαμβάνεις.

Πόσα % γράφει?

Φατσάρει για πρόβλημα λήψης.

...κάποια κανάλια της NOVA ( π.χ. cinema2 national geografic, animal ) δεν είναι δυνατόν να αναγνωρισθούν κατά την λειτουργία τηςαυτόματης ανίχνευσης των καναλιών. ...

Κάνε χειροκίνητη αναζήτηση με επιλογή ενός δορυφόρου και ενεργοποιημένη την αναζήτηση δικτύου...

Παιδιά τελικά σήμερα διαπίστωσα ότι το κινητό μου από τα πολλά μποφορ που έχω στην περιοχή του σπιτιού μου, είχε ξαφύγει ελαφρώς με αποτέλεσμα την όχι καλή εστίαση και τελικά λήψη...

Σ´ευχαριστώ πολύ όλους σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ σε σας και τις οικογένειές σας...

Φιλικώτατα

Μανώλης