Πρόβλημα θερμοκρασίας benq w1070+

mascode

New member
18 September 2015
4
Καλημέρα! Έχω τον benq w1070+ εδώ και 2 μήνες και με το wireless πραγματικά είναι όλα άψογα.
Από εχθές όμως ενώ τον έβαλα και έπαιζε κανονικά ξαφνικά έκλεισε και έμειναν αναμμένα τα πρώτα 2 λαμπάκια (red)
Από οτι έψαξα λίγο είναι πρόβλημα στο ανεμιστηράκι και ειδικά στο lamp fan. Το θέμα είναι οτι αν πάω και το βάλω σε λειτουργία υψηλού υψομέτρου (αυξημένες στροφές και αυξημένος θόρυβος) όλα είναι ok. Αυτό φαίνεται ακόμη και αν ακουμπήσεις το καπάκι πάνω από την λάμπα. Στην πρώτη περίπτωση είναι πολύ ζεστό ενώ σε λειτουργία υψηλού υψομέτρου είναι απλά ζεστό (φυσιολογικό). Δεν ξέρω αν μετράει αλλά έχω ήδη γύρω στις 350 ώρες λειτουργίας της λάμπας (από το menu το είδα). Το ανεμιστηράκι της λάμπας από έξω δεν φαίνεται να έχει σκόνη και φαίνεται να γυρίζει κανονικά. Να το ψάξω για αντικατάσταση του προβολέα; Να προσπαθήσω να βγάλω το καπάκι και να καθαρίσω το ανεμιστηράκι; Να το αφήσω έτσι στην λειτουργία υψομέτρου; Μπορεί από μόνο του σε κάποια φάση να στρώσει; Αν το είχε κάποιος αυτό το θέμα ας μου δώσει κάποια βοήθεια αν μπορεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D

Καλημέρα, δεν κάνεις τίποτα. Τον φορτώνεις και τον πας στο επίσημο service για επισκευή/αντικατάσταση.