καλησπερα σε ολους.ειμαι καινουριο μελος και συγνωμη αν ανοιξα λαθος thread.αγορασα εδω και 2 μηνες την παραπανω tv και ενω ολα ηταν τελεια δεν ειχα κανενα παράπονο εκτος απο οταν την πρωτοσυνδεσα δεν εκανε καλη επαφη η μια απο τις θυρες του hdmi.μολις κουνησα το καλωδιο εδειξε εικονα και δεν εδωσα σημασια.καποια στιγμη χρειαστηκε να αλλαξω το καλωδιο του dvd με του ps3 λογο οτι αλλαξα θεση την tv.το κουφο ηταν οτι δεν εβγαινε το καλωδιο.σαν να ειχε σφηνωσει να πω?σιγα σιγα το τραβηξα και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να διαλυθει η μιση θυρα hdmi.πηρα τα κλασικα τηλεφωνα στη samsung service κλπ,ηρθαν την πηραν και το αποτελεσμα ηταν 270Ε και αλλαγη ολοκληρης της πλακετας.δεν την εφτοιαξα και εκανα καταγγελια στο ινκα και περιμενω να δω αν θα γινει κατι.το θεμα ειναι οτι την εφεραν και οταν την ανοιγω αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι κατω δεξια πραγμα που δεν το εκανε ποτε.την εχω 2 μηνες και δεν εχω καλα καλα πληρωσει 3δοση.εχεις κανεις καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω?να την παω σε καποιον αλλο μαστορα να αλλαξει μια θυρα αν γινεται?