- 24 January 2013
- 1
καλησπερα.ειμαι κατοχος μια καρτας ηχου traktor native audio 2 και επισης ενος laptop fujitsu{cpu i5,ram 4g dd3}.το διαστημα που χρησιμοποιω αυτα τα 2 μαζι δεν ειχα ποτε θεμα εκτος απο το ηχο που εβγαζε το ακουστικο που εκανε υπερβολικο θορυβο{δεν μπορουσα να ακουσω τα τρακ} οταν χρησιμοπουσα το virtual dj.το τελευταιο διαστημα ειτε βαζω ως software to virtual ειτε το traktor στα ηχεια βγαινει ενας ηχος σκρατσαρισματος οπως κανει ενα βινυλιο,και το κανει για 5-6 δευτερολεπτα.αυτο επαναλαμβανεται συνεχεια ανα 1-2 λεπτα.βγαζωντας ολα τα software{traktor και virtual}επιχειρησα να ακουσω μονο τον ηχο που βγαζει η καρτα ηχου χωρις να κανω απολυτως τιποτα.και παρολα αυτα συνεχιζει να υπαρχει το ιδιο προβλημα!πηγα στην fujitsu μου αλλαξαν μητρικη πλακετα και μου ειπαν οτι το προβλημα συνεχιζει να υφισταται.το παραδοξο της υποθεσης ειναι οτι το δοκιμασα σε αλλα 2 λαπτοπ και η καρτα ηχου δεν εβγαλε το παραμικρο προβλημα και ηταν αρτιος ο ηχος χωρις σκρατσαρισματα επι 1 ωρας τεστ!!!!οποιος θα ηθελε να βοηθησει στο προβλημα μου θα ηταν οτι καλυτερο γιατι πραγματικα δεν βρισκω ακρη στο θεμα αυτο!!!παρεπιπτωντος να υπενθυμισω πως εχω δοκιμασει να αυξησω τα usb buffer να αυξησω η να μειωσω τα latency αλλα το προβλημα ακομα παραμενει..τελειωνοντας θα σας δειξω επ ακριβως σε εικονα τι προβλημα που βγαζει ..ευχαριστω