Πρόβλημα υπερθέρμανσης;

laantonios

New member
11 September 2008
21
Veria City
καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα με την 50αρα Pioneer μου...το ακριβές μοντέλο είναι Pioneer pop-502mxe και είναι made in Japan.

Με το που πέρασε η εγγύηση έβγαλε πρόβλημα υπερθέρμανσης. ( ; )

Για την ακρίβεια μετά απο 2-3 ώρες αρχίζει και κοκκινίζει στο κέντρο της και εξαπλώνεται με την ώρα. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δεν έχει service pioneer στην περιοχή μου και δεν ξέρω τι να την κάνω :(

εμπλεξες αγοραρε...Η ενλογω αντιπροσωπεια δε φημιζεται για το σερβις της!(βαλε κανα ιντερκουλερ-μιας και στο corsa χλωμο) ή βαλτην κατω απο αρκοντισιον...

:2thumb22sup:

την πάτησα κοινώς; μου το κάνει σε λευκά χρώματα ή σε αποχρώσεις του γαλάζιου και μετά απο ώρα...

Δεν μπορω να σου προτεινω λυση.Επικοινωνησες με το σερβις Αθηνα?Ευκαιρια να τη φορτωσεις και να κατεβεις αε κανα meeting.
Υπαρχουν παιδια εδω που ισως κανουν μια διαγνωση στο προβλημα σου αν και υποψιαζομαι οτι δε θα ναι ευχαριστο...

τι να την κάνω; να την σκοτώσω σε πούλημα ή να πάω σε service?
είχε κοστίσει μύρια ευρά :(

Αθήνα δεν παίζει να κατέβω στα κοντά...κανας Θεσ/νικιος;;

πέτυχα μια αγγελεία προχθές για ένα μόνιτορ pioneer 50ιντσών με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα,μετά από 2 ώρες του κοκκίνιζε στο κέντρο και το πουλούσε χωρίς να έχει ασχοληθεί με σέρβις μήπως επισκευάζεται βέβαια,και εκείνο μόλις είχε λήξει εγγύηση...το σκότωνε 250ευρώ και το είχε πάρει κάτι χιλιάρικα. :speechless-smiley-0

ο ίδιος είμαι που έχω το πρόβλημα εδώ και καιρό λέμε...

απο την μια λέω να την δώσω απο την άλλη να την φτιάξω...

φίλε εγώ προσωπικά δεν την έδινα αν ήταν να την δώσω τόσο εκτός αν χρειαζόμουν χρήματα απεγνωσμένα αλλά πάλι! επικοινωνία τηλεφωνική έκανες με κανένα καλό σέρβις?

πήγα σε 2 καταστήματα και service στην πόλη μου αλλά μόλις τους έλεγα Pioneer & πλάσμα = 2 λέξεις κλειδιά άγνωστες για αυτούς μου έλεγαν οτι δύσκολα, δεν ξέρουν, μονο Αθήνα κτλ κτλ

ε όταν σε απογοητεύει ο άλλος και δεν θέλεις να τρέχεις σκέφτεσαι να την σκοτώσεις ας κλαις μετά

κοίτα αυτό που προτείνω εγώ είναι να μάθεις από εδώ από κάποιον που γνωρίζει ένα καλό σέρβις της Αθήνας,να μιλήσεις τηλεφωνικά να πεις ότι είσαι Βέροια και είναι διαδικασία να κατεβεί το εργαλείο Αθήνα και αν είναι κάτι που φτιάχνεται και έναντι πόσων χρημάτων να το κάνεις αλλά αν σου πούνε πρέπει να το δούμε μπορεί να είναι τα ψιψιψίνια κτλ όντως έχεις πρόβλημα...
Ελπίζω να σου πει είναι εκείνος ο ανεμιστήρας,κάηκε το πηνίο ή κάτι τέτοιο δηλαδή να αναγνωρίσει το πρόβλημα ώστε να ξέρεις ότι με 30 πάνε 30 έλα + επισκευη έχεις πάλι τηλεόραση. Εκτός αν θεωρείς ότι ήρθε η ώρα για νέα τηλεόραση οπότε κράτα την για το μπαλκόνι με πλάτη στον αέρα για ανοιξιάτικες-καλοκαιρινές θεάσεις κάνα ματς στην τν κτλ

:shot: αν ήμουν Αθήνα ή αν είχα γνωστό θα ενεργούσα σίγουρα έτσι...

δυστυχώς ούτε στο μπαλκόνι έχω χώρο να την βάλω

μήπως να αγοράσω και ένα aircondition μονο για την 50αρα ;; :help:

Δεν έχω ιδέα για το πρόβλημα, αλλά η συγκεκριμένη πρέπει να είναι από τις πρώτες HD τηλεοράσεις και μια 50άρα το 2002/2003 (?) λογικά θα κόστιζε μια περιουσία.

Από τότε βέβαια έχουν εξελιχθεί πολύ οι τηλεοράσεις, αλλά πιστεύω πως αξίζει να επικοινωνήσεις με το επίσημο service έστω και τηλεφωνικά. Ίσως να μπορούν να σου δώσουν μια ενδεικτική τιμή για το κόστος της επισκευής.

ήρθε ένας πιο σχετικός απο μένα και σκέφτεται να την πάρει...

και μάλλον θα την δώσω, θα σας ενημερώσω σχετικά

Μου σπαράζει η καρδιά να την βλέπω έτσι... :p

Φίλε laantonios, αυτή η "κόκκινη σκιά" εμφανίζεται σταδιακά ή απότομα; Είναι σταθερή ή "βράζει";

πολύ πιθανό να έχει χαλάσει απλά κάποιος ανεμιστήρας αφού το κέντρο του panel είναι η περιοχή που ζεσταίνεται πιο πολύ.

Μπορείς να κάνεις και εσύ μια απλή διάγνωση των ανεμιστήρων με μια ματιά στο πίσω μέρος. Εντόπισε τους ανεμιστήρες (σκονισμένες ράγες κτλ) και με ένα φακό προσπάθησε να δεις εάν γυρίζουν.

είναι σταδιακό το φαινόμενο του κόκκινου...

οι ανεμιστήρες όντως ίσως τα έφτυσαν διοτι πολύ καχεκτικούς τους βλέπω σαν να βαριούνται να γυρίσουν ενα πράγμα :bebored:

φέρε κάποιον που να ξέρει και απλά να σου αλλάξει-ελέγξει τους ανεμιστήρες. Νομίζω ότι απλά αυτό είναι το πρόβλημα της τηλεορασούλας σου.