ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΟΥ

branakos

New member
13 December 2007
79
Patras
Λοιπόν!!!!¨εχω μια ταινια,βρίσκω srt υποτιτλους τις,notepad ++ convert utf 8 without bom και ενώ παιζουν αρχίζει μετα παλι τα κινεζικα:rifle::FSGSFGS4:.....Χωρίς επαναφορα.....!¨Ολα αυτα στο Nabilo 0.10 σε Gemini,παίζει με συχνά crash!Δοκίμασα με το δρόμο του drtic σε convert με οποιαδηποτε φορματ του υπότιτλου αλλα παλι ταξιδεύω στη μακριμη ΚΙΝΑ..........ΑΑΑΑΑ στα pc μου(ΧP +VISTA)παιζουν τελεια....ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!?????????????:argue:

Δε μας λες τι ταινία προσπαθείς να δεις, δηλαδή σε τι φορμα είναι.

Οπως και να νάχει, πρέπει να αναβαθμιστείς σε Gemini 4.40 ή Newnigma 2.6
Οι παλαιότερες εκδόσεις είχαν σημαντικά προβλήματα σε αναπαραγωγή .mkv
Με τα δύο παραπάνω Images κάνω εντατικές δοκιμές τις τελευταίες δύο μέρες και μπορώ να πω (καλύτερο το Gemini) αποδίδουν πάρα πολύ καλά.

Η ταινία παίζει μια χαρα......mkv είναι 720p!ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....Anyway.....Tί να πω ???Μπόρει και να φταίνε οι υπότιτλοι...Είχα παλιότερα προβληματάκια τέτοιου ειδους(καποιοι δίαλογοι τους εδειχνε στα κινέζικα)αλλα μετα επανερχόταν....Τωρα το πρόβλημα ειναι χωρίς επιστροφη...ΕΙΔΩΜΕΝ,θα τσεκαρω συχνα πυκνα,μπορεί και να φταίνε οι συγκεκριμένοι υποτιτλοι...Τι να πω?

Εμενα παλι μια kαι μοναδικη ταινια (ειμαι στην δουλεια και δεν θυμαμαι to φορμα , αλλα εχει extention AVI και ειναι DVD ριπαρισμενο ) Δεν μου την παιζει κανενα image !!! ???
Ti να κανω αραγε λαθος ...Στο PC παιζει μια χαρα !!!! Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ή να ρυθμισω ... ???
Τhanks ...