Προβλημα

soulfire

New member
17 April 2008
6
Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα προβλημα με τις φωτογραφιες του γαμου μου.Η φωτογραφος μου τις εγραψε σε ενα cd περιπου 1000 φωτο ολες σε αναλυση 142χ95χ24b jpeg που σημαινει πολυ μικρες.Προσπαθω να τους κανω μεγενθυνση η resize αλλα το αποτελεσμα χαλια.Υπαρχει κανενα προγραμμα που να μεγαλωνω την αναλυση χωρις να χανω σε ποιοτητα η να παω να πλακωσω τη φωτογραφο μου.Παντως οι εκτυπομενες που μου εδωσε ηταν μια χαρα σε οτι μεγεθος και αν της ζητησα.Ευχαριστω πολυ!!!
 
Ζήτησε από την φωτογράφο σου αυτό ακριβώς που θέλεις, αλλά μάλλον με έξτρα κόστος.

Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που μπορούν να μεγαλώσουν φωτογραφίες με καλύτερη ποιότητα από άλλα, αλλά ξεκινώντας από κάτι τόσο μικρό σε ανάλυση... καλύτερα να μην ασχοληθείς καθόλου.

Ίσως όμως αυτό που βλέπεις να είναι οι μικρές φωτογραφίες-δείγματα από κάποιο μενού και οι κανονικές είναι σε άλλο σημείο του CD.
 
Δυστηχως μονο τα δειγματα μου εχει γραψει στο cd. Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση.
 
Προφανώς τις έγραψε σε cd με χαμηλή ανάλυση για να δείτε και να διαλέξετε ποιές θα τυπωθούν. Αν θες ζήτα του μετα απο την όποια παραγγελία, να σου δώσει τις φωτογραφίες στην κανονική τους ανάλυση.
Πάντως δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει...
 
Ειναι προφανες πως προκειται ΜΟΝΟ για δειγματα.
Σε καμμια (εκτος αν εχει προηγηθει συνεννοηση και extra ...) περιπτωση, επαγγελματιας φωτογραφος γαμου, δεν θα σου δωσει τα κανονικα αρχεια του γαμου σου... Μετα αυτος απο που θα βγαλει λεφτα??
Και φυσικα με τα δειγματα, το μονο που μπορεια να κανεις ειναι να διαλεξεις ποια θελεις ο φωτογραφος να σου τυπωσει...