ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

JIMKO55

New member
17 March 2009
33
karditsa
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1. ΗΧΕΙΑ ΒΟSE Acoustimass® 10 2. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ PHILLIPS 32'' PFL9632D/10 AMBILIGHT 3.DVD PLAYER S-661 4.ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ YAMAHA RX-V661 TITAN. 5 ΤΑ ΚΑΛΛΩΔΙΑ ΗDMI ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΗΕΝΤΕΚ ΣΤΑ 1,3
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΜΙΑ ΘΥΡΑ HDMI ΤΟΥ 661 ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΝΑΚΑΣ ΘΕΛΕΙ 245 ΕΥΡΩ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ! ΤΑ 45 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ 45 ΛΕΠΤΑ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ! (1 ευρω το λεπτο!!!) ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗ. ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ? ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΠΕΙΡΑ ΥΑΜΑΗΑ (και αποδειχθηκε οτι ειναι για ενα χρονο μονο....) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΜΕΧΡΙ 600 ΕΥΡΩ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Kαλησπέρα πατριώτη....:ernaehrung004:

Σκέφτηκες ποτέ τους ΟΝΚΥΟ...??

Δες εδω τον 606 που ειναι στα λεφτά σου.... Νομιζω οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη...

http://www.skroutz.gr/c/239/amplifiers.html?keyphrase=Onkyo+TX-SR606

Αν δε θελησεις να τον παρεις απο τη Γερμανία δες εδω ... και βαλε και τα μεταφορικά....

http://www.schlauershoppen.de/home-cinema/AV-Receiver/Onkyo-TX-SR606-silver-AV-Receiver-SR-606-::264680.html

moz-screenshot-1.jpg
Details / Description
spacer.gif
As part of the second generation of Onkyo high-definition-capable receivers, the TX-SR606 is at the forefront of affordable home theater.The key is to have the most capable version of HDMI. The TX-SR606 provides high-definition video and audio processing for four source components—another first for Onkyo at this level. From Blu-ray Disc players to gaming consoles and cable/satellite boxes, you have everything in the digital realm covered.Apart from 1080p video, the TX-SR606 can upscale all video signals to 1080i, regardless of the connection, for output via HDMI. Onkyo’s own RIHD (Remote Interactive over HDMI) also gives you inter-operability with the displays and playback components from other leading brands.And with an expanded version of Audyssey’s room correction technology, the TX-SR606 maintains the fullness of surround sound audio quality at low volume levels.The TX-SR606 offers all-round excellence rarely seen at this level.
Advanced Features
HDMI 1.3a* Audio and Video Processing (1080p; 4 Inputs and 1 Output)
HDMI Video Upscaling (to 1080i)
RIHD (Remote Interactive over HDMI) for System Control
HDTV-Capable HDMI Switching
Deinterlacer with Faroudja DCDi Edge™ (Directional Correlational Deinterlacing) Technology
Audyssey 2EQ to Correct Room Acoustic Problems and to Calibrate Speakers
Audyssey Dynamic EQ for Loudness Correction
Bi-Amping Capability for Music and Movie Surround Effects
Compatible with RI (Remote Interactive) Dock for the iPod
DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus Decoding*Supports Deep Color
Audio Features
DTS®-ES™ Discrete/Matrix, DTS® Neo:6, DTS® 96/24, Dolby® Digital EX™, Dolby® Pro Logic® IIx Decoding
H.C.P.S. (High Current Power Supply) Massive High Power Transformer
192 kHz/24-Bit DACs for All Channels
HDTV-Capable (to 720p/1080i) Component Video Switching (2 Inputs and 1 Output)
WRAT (Wide Range Amplifier Technology)
Advanced 32-Bit Processing DSP Chip
4 Digital Inputs (2 Optical/2 Coaxial)
Subwoofer Pre Out
CinemaFILTER™
Pure Audio Mode
Direct Mode
A-Form Listening Mode Memory
Optimum Gain Volume Circuitry
Music Optimizer for Compressed Music Files
Non-Scaling Configuration
Tone Control (Bass/Treble) for Front L/R Channels
Color-Coded 7.1-Multichannel Inputs
Independent Crossover Adjustment for F/C/S/SB(40/50/60/80/100
/120/150/200 Hz) Double Bass Function
Other Features
Dual Banana Plug-Compatible Speaker Posts for All Channels
A/V Synchronization Function (Up to 100 ms in 10 ms Steps)
40 FM/AM Radio Presets
RDS (PS/RT/PTY/TP)
4 S-Video Inputs and 2 Outputs
5 A/V Inputs and 1 Output
2 Audio Inputs and 1 Output
Digital Upsampling
Display Dimmer (Normal/Dim/Dimmer)
Headphone Jack
Sleep Timer (via Remote)
Battery-Free Memory Backup
Aluminum Front Panel
Newly Designed Preprogrammed RI (Remote Interactive) Remote Control with Mode-Key LEDs
140 W/Ch Minimum into 6 Ohms, 1 kHz, IEC (1 Channel Driven)
Powered Zone 2 and Zone 2 Line-Out for Playback in Another Room (Separate Source)

@JIMKO55,συγνώμη αλλά ο ενισχυτής σου δεν έχει 2 χρόνια εγγύηση;
Κι αν όχι,τα υπόλοιπα 200 που πάνε;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ! HAL-9000 ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
cantona OI ΘΥΡΕΣ HDMI ΛΕΕΙ Ο ΝΑΚΑΣ(το service) ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.....200 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΥΡΑ.....YAMAHA ΗΘΕΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ....ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ...ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ 45ΛΕΠΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

βρες το τηλεφωνο του υπουργειου εμποριου
και κανε μια καταγγελια τηλεφωνικος
συν στην προστασια καταναλωτη
μετα σκεψου σοβαρα οτι
αυτα τα ηχεια πριν 12 χρονια ρουφαγανε τα μονομπλοκ της μαραντζ για πλακα
οι ολοκληρομενοι ειναι λιγοι μπροστα τους και ας δειχνουν κουτακια

Οκ λοιπόν,τότε κοίτα εδώ http://www.technikdirekt.de/main/en/audio-homecinema/heimkino/receiver/receivers.html ,με 22 μεταφορικά στην πόρτα σου τους onkyo 606 που σου είπε ποιο πάνω κι ο φίλος,τον denon 1909 και τον harman kardon 255.
Δεν υπάρχει θέμα τελωνείου στην ευρωπαϊκή ένωση,έχουν ψωνίσει πολλά παιδιά από τα εν λόγω καταστήματα και υπάρχει απόλυτη αξιοπιστία.
Το μόνο θέμα με την εγγύηση που πρέπει με δικά σου έξοδα να τον στείλεις Γερμανία για τυχόν πρόβλημα,αν σε ξενίζει αυτό τότε στα 600 που διαθέτεις θα τα δώσεις όλα και θα τον πάρεις από δω.
Όσο για γνώμες και προτιμήσεις κάνε ένα ψάξιμο εδώ μέσα και θα δεις πολλά και για τους 3.-bye-

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

OI ΘΥΡΕΣ HDMI ΛΕΕΙ Ο ΝΑΚΑΣ(το service) ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.....

Πρώτα απ' όλα, κοίταξες τι γράφει η εγγύηση και αν αναγράφεται σαφώς μια τέτοια εξαίρεση; Νομίζω ότι μάλλον δεν πρέπει να υπάρχει τέτοια εξαίρεση, οπότε απλώς βάλε κάποιον δικηγόρο να μιλήσει με το service του Νάκα ή τον υπεύθυνο εγγυήσεων. Θα δεις ότι με το σωστό τρόπο, όλα γίνονται...

Αν παρόλ' αυτά δεν βρεις λύση, με πολύ μικρότερο κόστος από αυτό ενός καινούριου ενισχυτή ( εκτός να ψάχνεις δικαιολογία για αλλαγή :laugh: ) μπορείς να προμηθευτείς ένα switcher όπου συνδέοντας το στην "καλή" είσοδο HDMI που σου μένει, θα σου δώσει 2 ή 4 εισόδους HDMI.

JIMKO55 σε παρακαλώ μην γραφεις με κεφαλαια...καραρχήν τα κεφαλαια είναι δυσαναγνωστα και επιπρόσθετα χρησιμοποιούνται στο web μονο οταν φωνάζουμε!
πάντως φίλοι και γνωστοί δεν είχαν προβλήματα με yamaha για πολλά χρόνια.
Οπως σου είπαν ήδη... 2 χρόνια δεν είναι η εγγύηση?

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους. macgyvergr σορρυ για τα κεφαλαία,είμαι καινουργιος εδώ και σιγά σιγά θα μαθω. Οσον αφορά τον Υamaha 661 θα την ψαξω την δουλεια αλλα το έχω πάρει απόφαση να τον αντικαταστήσω. Το νέο μου πρόβλημα είναι η επιλογή του καινουργιου ενισχυτή.Εψαξα και διάβασα τις προτάσεις πιο πάνω (όσα μπόρεσα να καταλάβω με τόσους τεχνικούς όρους!) και μπερδεύτηκα πιο πολύ! Τον ενισχυτή τον θέλω αποκλειστικά για ταινίες - για τίποτε άλλο. Με τα υπολοιπα που ανέφερα αρχικά, να επιλέξω onkyo 606, denon 1909 ή να διαθέσω περισσότερα χρήματα (μπορώ) και να πάρω τον Onkyo TX-SR876 (silver) THX� Ultra2 Plus AV-Receiver? (τον βρηκα απο schlauershoppen με 819 ευρώ). με τις περιορισμένες γνώσεις που διαθέτω θα πιάσουν τόπο τα χρήματα ή δεν θα καταλάβω καμιά διαφορά? Υπενθημίζω οτι το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι η παρακολούθηση ταινιών...Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

... και να πάρω τον Onkyo TX-SR876 (silver) THX� Ultra2 Plus AV-Receiver? (τον βρηκα απο schlauershoppen με 819 ευρώ). με τις περιορισμένες γνώσεις που διαθέτω θα πιάσουν τόπο τα χρήματα ή δεν θα καταλάβω καμιά διαφορά? Υπενθημίζω οτι το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι η παρακολούθηση ταινιών...Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά.

Εφοσον θα αγορασεις BR-Player τωρα η αργοτερα το THX� Ultra2 Plus θα σου μεταμορφωσει το ηχητικο αποτελεσμα
προς το τελειοτερο και αξιζει πολυ τα λεφτα του... Εγω σημερα παρηγγειλα τον 876 απο εκει που λες με τα 819 που γινονται
με τα μεταφορικά και τα εξοδα του cash on delivery ... 923 Ευρώ...

Αλλα ο 876 αξιζει μεχρι και το τελευταιο Ευρω του...

Τελικά για να κλείσω το "πρόβλημά μου"... οσον αφορά την εγγύηση. Τον 661 τον αγόρασα απο ενα γνωστό πολυκατάστημα το οποιο δίνει ΕΝΑ μόνο χρόνο εγγύηση και οχι 2 που δίνει ο νάκας...ψάχνοντας λοιπόν διαπίστωσα ότι για να έχω 2 χρόνια έπρεπε να τον αγοράσω απο αντιπροσωπεία και όχι απο πολυκατάστημα που είχε όλες τις μάρκες μεσα....Τέλος πάντων πάει αυτο.Είμαι έτοιμος να παραγγείλω απο γερμανία τον onkyo 876 όταν ένα μεσημέρι που είχα άφθονο χρόνο έβαλα τον 661 στο χαλί, πείρα τα εργαλεία μου (τα χέρια μου πιάνουν) και τον έκανα βίδες! κάποια στιγμή εφτασα και στην πλακέτα με τα HDMI και ω! τι έκπληξη δεν είδα κανένα σπάσιμο στην πλακέτα...απλα η θύρα ειχε ανοιξει απο το πλάι. Πείρα λοιπόν μια πένσα και την πίεσα να κλείσει.Ακουσα το κλασικό κλίκ και η θύρα HDMI ήταν καλύτερη απο ποτέ! το ίδιο και ο 661 κατ επέκταση. Αυτή την στιγμή όλα δουλεύουν κανονικά:smile: Βέβαια έχουν χαθεί όλες οι ρυθμίσεις που είχα κάνει σ'αυτόν και τώρα δεν έχω ιδέα πως να τον ρυθμίσω ώστε να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά για την ώρα γλύτωσα τα χρήματα που θα έδινα (χωρίς λόγο όπως αποδείχτηκε...) για την αγορά του onkyo - κάτι που μπορώ να κάνω αργότερα.
Να σας ευχαριστήσω όλους για την ανταπόκριση και την βοήθεια σας.-bye-