nikoskouklos
Supreme Member
- 20 September 2008
- 3,631
Ελπίζω να αστειεύεσαι...
Γιατί παραπληροφορείτε? Η δική μου η gm945 πως καταφέρνει και παίζει 1080p?
Τι ότι παίζω 1080p με αυτή την κάρτα? Η για την παραπληρόφορηση? Τσέκαρε τα threads που αφορούν τις τηλεοράσεις (η μία σκοράρει, η άλλη ντριμπλάρει εδώ εκθείαζαν plasma 1024*768, ). Τεσπα για να μη βγαίνουμε οφ η κάρτα αυτή παίζει 1080p. Και πως ο άλλος ξέρει πως δε θα τον καλύπτει? Την έχει δοκιμάσει?
Και δε χρειάζεται καν να πάρει κάρτα γραφικών 50ευρώ όταν με 70 παίρνει και επεξεργαστή και κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου και hdmi έξοδο.
πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526739
Κοιτα να δεις Νικο...
1. Δεν ειδα καποιον να λεει οτι δεν μπορει να παιζει 1080p οταν το υπολοιπο συστημα μπορει να το σηκωσει (τρομερα ανετα στην συγκεκριμενη περιπτωση). Ισα ισα ολοι προσπαθησαν να δωσουν λυση στο συγκεκριμενο προβλημα του συγκεκριμενου χρηστη. Αν θεωρουσαμε οτι δεν μπορει να το παιξει, θα του ελεγαν εξαρχης 10 ατομα οτι πρεπει να βαλει το χερι στην τσεπη. Ενας μονο ειπε "δεν νομιζω", που δεν σημαινει "κανε αυτο που σου λεω μην σου σπασω τα μουτρα". Εδω φαινεται το ποσο αντιλαμβανομαστε αυτο που διαβαζουμε. Οπως λεει και η διαφημιση...ειναι θεμα παιδειας.
2. Με 70 ευρω παιρνεις μια μητρικη η οποια σαφως δεν περιλαμβανει επεξεργαστη και σαφεστατα δεν ειναι συμβατη με τον ιντελ επεξεργαστη που εχει ηδη ο συγγραφεας του thread. Οποτε η δικη σου λυση ειναι οχι απλως να παρει μια καρτα γραφικων αλλα να αλλαξει ολοκληρο το καινουργιο συστημα του.
3. Ποιος στα κομματια μιλησε για GM945? Χ3500 εχει η μητρικη του συγγραφεα.
Με απλη συνεπαγωγη του (1)+(2)+(3) = διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα και σκεψου το λιγο πιο πολυδιαστατα, ειδικα πριν προσβαλεις αλλους χρηστες λεγοντας οτι παραπληροφορουν...ειναι, πως να το πω, ακομψο? Εξαλου μαλλον απο το (2) δεν γνωριζεις οτι οι επεξεργαστες και οι μητρικες ειναι διαφορετικα πραγματα, ουτε ποιο ειναι συμβατο με τι. Μαλλον δεν εχεις ουτε ενα μικρο ποσοστο απο τις απαραιτητες γνωσεις ωστε να μπορεις να κατακρινεις τοσο ευκολα πολλους απο αυτους που απαντησαν σε αυτο το thread.
παντως σου ξαναλεω-εαν θες να παιξεις αρχεια με απαιτησεις,δεν θα σε καλυψει η on-board σε καμια περιπτωση και θα παιδευτεις αδικα...
Ναι εντάξει δν ξέρω τι είναι επεξεργαστής. Εν τη ερήμη του λόγου μου ξέφυγε. Τσέκαρα πριν ψύκτρες αθόρυβες και είχα εκεί το μυαλό μου. Διαφώτισε με και συ γκουρού μου. Με ίσως δεν κάνουμε κουβέντα. Η ξέρεις ή δν ξέρεις. Η το χεις δοκιμάσει ή όχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.