Προβλήματα στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ

Marabu

New member
16 February 2025
86
Από τότε που πρόσθεσα την καινούργια κεραία στο ραδιόφωνο μου, γιατί η παλαιά μου είχε σπάσει πολλά χρόνια πρίν, δεν βγάζει καθόλου σήμα από το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Η συχνότητα για την πόλη που διαμένω είναι η 92,0 (άρα διαμένω Θεσσαλονίκη). Έχω δοκιμάσει πολλές φορές να ακούσω κάτι έστω και λίγο από τους 92,0, και δεν βγάζει καθόλου σήμα. Κάποια στιγμή (νομίζω είχε φτιάξει ο καιρός τότε) ακούγονταν κάποια ψήγματα με κάποιες παρεμβολές, ενώ εδώ και κάνα δίμηνο χάλασε τελείως.

Και άλλοι που έχουν ραδιόφωνο στην κατοχή τους έχουν πρόβλημα με τους 92,0.

Τα υπόλοιπα προγράμματα της ΕΡΑ δεν έχουν προβλήματα.

Είναι Οκτωβρίος, και ακόμη το 92,0 FM αντιμετωπίζει προβλήματα....

Οι αρμόδιοι στην ΕΡΤ γιατί δεν κοιτάνε τους πομπούς?

Είναι Οκτωβρίος, και ακόμη το 92,0 FM αντιμετωπίζει προβλήματα....

Οι αρμόδιοι στην ΕΡΤ γιατί δεν κοιτάνε τους πομπούς?
Το Τρίτο Πρόγραμμα αναμεταδίδεται πλεον και διαδικτυακά με εξαιρετική ποιότητα Mp3, 256 kbps, 48Khz.
Αμφιβάλλω αν μπορείς να ακούσεις καλύτερα από την αναλογική μετάδοση μέσω κεραίας FM. Ακόμα χειρότερα αφού υπάρχουν και προβλήματα κατά την αναλογική λήψη.
Κατά τη γνώμη μου είναι προτιμότερο να μεταβείς από την ανάλογη στην ψηφιακή ακρόαση του σταθμού επιλέγοντας για τη σύνδεση και ακρόαση ένα από τους πολλούς διαθέσιμους τρόπους, ανάλογα και με τον υπάρχοντα εξοπλισμό σου.

Το Τρίτο Πρόγραμμα αναμεταδίδεται πλεον και διαδικτυακά με εξαιρετική ποιότητα Mp3, 256 kbps, 48Khz.
Αμφιβάλλω αν μπορείς να ακούσεις καλύτερα από την αναλογική μετάδοση μέσω κεραίας FM. Ακόμα χειρότερα αφού υπάρχουν και προβλήματα κατά την αναλογική λήψη.
Κατά τη γνώμη μου είναι προτιμότερο να μεταβείς από την ανάλογη στην ψηφιακή ακρόαση του σταθμού επιλέγοντας για τη σύνδεση και ακρόαση ένα από τους πολλούς διαθέσιμους τρόπους, ανάλογα και με τον υπάρχοντα εξοπλισμό σου.
Δεν μπορούν δηλαδή οι αρμόδιοι τεχνικοί της ραδιοφωνικής ΕΡΤ, να ανέβουν στον Χορτιάτη για να προσφέρουν κρυστάλλινη λήψη στο 3ο Πρόγραμμα; Πρέπει μόνο με διαμαρτυρίες να μας ακούσουν;

Βρήκα τελικά τι μας παρεμβάλλει το Τρίτο Πρόγραμμα και είναι ευχάριστη είδηση. Στους 92,0 FM μου κάνει παρεμβολές στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ ένας πολύ ωραίος ραδιοσταθμός με πολύ ωραία τραγούδια. Αλλά με ενοχλεί που μία ακούγεται το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μία ακούγεται ο σταθμούλης με τις τραγουδάρες.

Βάζει πολύ ωραία τραγούδια αλλά δυστυχώς κάνει παρεμβολές στο Τρίτο Πρόγραμμα.