Προβληματακι με Samsung YP-U3.

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,199
Πειραιας
Καλησπερα φιλοι,
Ειμαι λιγο (εως πολυ) ασχετος με τα κομπιουτερ και τα γκατζετ αλλα....μου αρεσουν ρε γαμοτω!!!!

Αγορασα λοιπον ενα mp3 player Samsung yp-3 για μενα και ενα T10 για την κορη μου.

Χθες πηγα να βαλω κατι τραγουδια (το οποια μεχρι τωρα τα εβαζα με το συνηθες
αντιγραφη επικολληση )και το κομπιουτερ μου εβγαλε μυνημα οτι η συσκευη δεν μπορει να δεχτει την μεταφορα του αρχειου γιατι εχει αποσυνδεθει κλπ...
κατι τετοιο βεβαια δεν ισχυει γιατι και συνδεδεμενη ειναι και την αναγνωριζει και τα αρχεια εμφανιζονται κανονικοτατα στο κομπιουτερ που ειναι συνδεδεμενη.

Εβαλα λοιπον το προγραμμα που δινει η samsung και ολα καλα.
Δεχεται τα αρχεια κανονικα.

Δηλαδη πως γινεται να μην μπορω να μεταφερω αρχεια με copy paste (που ετσι εκανα τοσο καιρο) και να μπορει να τα μεταφερω μεσω του προγραμματος της Samsung.

Εβαλα προχθες τον Nero 7 ultra γνησιο.
Μηπως αυτο κανει την ζημια????.
Και δεν δοκιμασα ,ας πουμε, μια μερα πριν την εγκατασταση του Nero, την μεταφορα τραγουδιων για να δω μπας και το ειχε ηδη το προβλημα .
Οποτε γιαυτο πιθανολογω οτι μπορει να φταει ο Nero.

Εχει κανενας φιλος κατι να μου προτεινει???

Ολα τα εκανα!!!
Αρνείται πεισματικα να συνδεθει!!!!

Εχει παθει πλακα ολος ο κοσμος που εχει ασχοληθει μαζι του!!!

Αν το βρω τελικα ,θα σας ενημερωσω.

Γιωργο το μαραφετι ειναι ακομα προς επισκευη
Μαλλον τη ζημια την κανει η αναβαθμιση του Nero 7.
Θα πιστοποιηθει και θα σας ενημερωσω δεόντως!!!

Last edited:
Τον βρηκαμε τελικα τον ενοχο!!!!
Ειναι οντως η αναβαθμιση του Nero 7, που τα κανει ολα κολαση!!!!

Πηγα αγορασα τον 9 τον εβαλα επανω και ολα καλα!!!!!!

Το νου σας λοιπον!!!!

Γιωργο το περιεργο δεν σταματαει εδω!!!!

Αν στον 7 ΔΕΝ βαλεις και το incd (που πρακτικα ειναι τελειως αχρηστο) το lapotop ΔΕΝ αναγνωριζει το δικο του dvd-r!!!!!!!!!

Μιλαμε για τρελλες καταστασεις και ειδικα για ανθρωπους σαν και εμενα που εχουν επιδερμικη επαφη με το αθλημα-bye-

Καλά εσένα σου έχουν τύχει τα πιο κουλά...το 7 ήταν γνωστό ότι έβγαζε αρκετά προβλήματα διαφόρων ειδών όμως δεν είχα ξανακούσει για χαμένα dvd-r και Mp3 players που αποκτούν πρόβλημα.