Προβληματακι σε pioneer vsx-d2011?

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Μετα απο πολυ καιρο ειπα σημερα να ξεσκουργιασω λιγο τον παραπανω πολυκαναλο ενισχυτη μου βαζοντας ενα cd να παιξει λιγο.

Αφου ειχα το volume αρκετα χαμηλα απλα να παιζει (ηταν και μεσημερι...) μετα απο 5 λεπτα αρχισε να μειωνεται η ενταση μεχρι που μηδενισε. Αυτο το ειδα και στην οθονη του, σα να μειωνε καποιος την ενταση απο το rc...

Αυτο μου το ξανακανε καμποσες φορες, καποιες φορες μειωνε λιγο και καποιες τελειως...

Εχετε ξανακουσει κατι τετοιο? Μηπως γνωριζετε που μπορει να οφειλεται?

Ευχαριστω προκαταβολικα...-bye-

Ναι ρε παιδια, μου το 'κανε και χθες το βραδυ παλι...

Τσεκαρα και τις συνδεσεις του, ολα ενταξει φαινονται...

Και για να ειναι καθαρο θα πω οτι εβαλα το cd στο bluray που ειναι συνδεδεμενο στον ενισχυτη μεσω ομοαξονικου ψηφιακου καλωδιου και τον ενισχυτη στην επιλογη stereo. Το αναφερω απλα γιατι δεν ξερω αν εσας σας λεει κατι...

Δεν ξέρω αν μπορείς να τον ανοίξεις αλλά σκεφτόμουν να παιρνες κανα spray πεπιεσμένου αέρα με εύκαμπτο σωλήνα σαν αυτά που χρησημοποιούμε για τα pc και να τον φύσαγες λίγο. Αν τον είχες ανοιχτό θα χει μαζέψει σκονούλα και μήπως όταν ζεσταίνεται σου κάνει τα τερτίπια.

Δεν μου πάει κάπου αλλού το μυαλό....

Ε αυτο λεω κι εγω αλλα για να τον φυσηξω πρεπει να τον ανοιξω, αλλιως ... πως? Να δοκιμασω απο τις τρυπες εξαερισμου δε νομιζω να καταφερω τιποτα. Παντως αυτο δεν ειναι προβλημα τον εχω ξανανοιξει και στο παρελθον.

Κατά καιρούς έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αλλά μιλάμε για 1-2 φορές τον χρόνο.....και δεν έχω δώσει σημασία.

Αν βρείς τι φταίει σφύρα το και κατα δω....

Αιμιλιε τον ιδιο ενισχυτη εχεις?

Τα νεοτερα ειναι οτι χθες το βραδυ τον εβαλα να παιζει με ραδιοφωνο και για δυο ωρες περιπου δε μου το 'κανε. Λετε να 'ναι κατι εντελως τυχαιο (μετα απ' αυτο που λεει κι ο Αιμιλιος πιο πανω)?:nounder:

Mήπως το κάνει μόνο στην ομοαξονική είσοδο που έχεις συνδέσει το Blue Ray Player? Δεν το συνδέεις και σε καμιά άλλη είσοδο (coaxial ή optical) για να τσεκάρεις αν συμβαίνει κι εκεί;

Ναι Κωστα εχεις δικιο, θα πρεπει να δω αν φταιει κατι στη συγκεκριμενη εισοδο. Αρκει να βρω λιγο χρονο, μαλλον το ΣΚ, να ψαξω τι γινεται και με τις αλλες εισοδους...

Θα ακουστεί περίεργο,αλλά ανά καιρούς και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και όχι με μια συγκεκριμένη συσκευή,σε τέτοιο επίπεδο που σκέφτομαι ότι παίζει κανείς με κάνα Universal τηλεχειριστήριο σε καμιά ταράτσα.

Από αυτά που θυμάμαι ότι έχω πάθει είναι με το Pod Multimedia ηχείων,τηλεοράσεις,και παλαιότερα all in one Hi-Fi σύστημα.

Σε μερικές περίπτωσεις που έχω δει έφταιγε ελλατωματικό remote control που έστελνε εντολές μόνο του για πλάκα,κρύβοντας το τέρμα το πρόβλημα.

Ο ενισχυτής που λες απίθανο ακούγεται,αλλά δεν αποκλείεται απ'την πολυκαιρία να έχει κάνα πρόβλημα και να ρίχνει την ένταση κάνα σύστημα προστασίας... Αν και αυτά έχουν ρελέ και παφ κλείνει ο ενισχυτής ή κόβει το ρεύμα που πάει στα ηχεία.

Έχει πρόβλημα στην ψηφιακή πλακέτα.
Θα πρέπει ο ενισχυτής να πάει στο service.

Απάντηση: Re: Προβληματακι σε pioneer vsx-d2011?

Ναι Κωστα εχεις δικιο, θα πρεπει να δω αν φταιει κατι στη συγκεκριμενη εισοδο. Αρκει να βρω λιγο χρονο, μαλλον το ΣΚ, να ψαξω τι γινεται και με τις αλλες εισοδους...

Sorry ρε παιδιά αλλά τώρα το ξαναείδα το thread...

Βρήκες κάτι Διαμαντή ή δεν στο ξανάκανε???

Αιμιλιε σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον. Οσο κι αν το δοκιμασα (και με ολες τις εισοδους εννοειται) και για πολυ ωρα δε μου ξανακανε τιποτα. Βεβαια δε... δουλευει και καθε μερα οπως καταλαβαινεις κι απλα ελπιζω να μην το ξανακανει οποια στιγμη τον χρησιμοποιησω. Μακαρι να 'ταν κατι εντελως τυχαιο...???

Απάντηση: Re: Προβληματακι σε pioneer vsx-d2011?

Αιμιλιε σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον. Οσο κι αν το δοκιμασα (και με ολες τις εισοδους εννοειται) και για πολυ ωρα δε μου ξανακανε τιποτα. Βεβαια δε... δουλευει και καθε μερα οπως καταλαβαινεις κι απλα ελπιζω να μην το ξανακανει οποια στιγμη τον χρησιμοποιησω. Μακαρι να 'ταν κατι εντελως τυχαιο...???

Δεν είναι τίποτα.....άστο.:a0210: