Προβληματισμός επιλογής

Pi Epsilon

New member
25 January 2008
44
Η απόφαση ελήφθη για αγορά τηλεόρασης περίπου 42" (απόσταση θέασης στα 3 περίπου μέτρα), αλλά ο προβληματισμός παραμένει ως αναφορά την επιλογή lcd/plasma.

Η χρήση προς το παρόν θα είναι μόνο αναλογικά κανάλια και dvd καθώς και παιχνίδια από pc ή ps3 αργότερα όμως (ο γιός ήδη πρεσάρει για παιχνίδια).

Με ενδιαφέρει η εγγύηση καθώς και το value for money αφού δεν σκοπεύω να διαθέσω πάνω από 1000 ευρώ και πιστεύω πως είναι καλή περίοδος για αγορά λόγω εκπτώσεων.

Θένκς.

Οκ παιδιά ευχαριστώ για τη διευκρίνηση και θα στραφώ στις lcd.
Αναφορικά με hd και full καθώς και hertz τι να επιλέξω.
Υπάρχουν κάποιες προτάσεις?

Ρίξε μια ματιά στις Sony 40V4000 και 40S4000 που κοστίζουν λίγο πάνω από 1000 . Δεν έχω προσωπική άποψη, αλλά είπες πως σε ενδιαφέρει η εγγύηση και η Sony δίνει προσωρινά 4 χρόνια (μέχρι τέλος του μήνα νομίζω). Είναι FullHD αλλά 50Hz (δεν νομίζω πως υπάρχει LCD στις 40-42 με 100Hz στα 1000 ).

Last edited:
+1 στο γιώργο,δες στην mediamarkt την 40S4000 στη θεσσαλονίκη την εχει στα 1000Ε

Σε 42" υπάρχει κάτι παιδιά γιατί έχω σκοπό από δευτέρα να τις δω από κοντά.

Ύστερα από την πρώτη βόλτα και το πρώτο μάτι κόλλησα με την w4000 και την a656. Βέβαια είναι πιό πάνω χρηματικά, αλλά αυτά το 4 χρόνια της sony σε συνδυασμό με την πολύ καλή εικόνα της w4000 με δελεάζουν. Γιατί???

Θα ξαναπάω για μάτι πάλι κάποια στιγμή, αλλά όσο κοιτάζεις πολλές δεν μπορείς να αποφασίσεις... μάλλον θα καταλήξω στην w4000 πριν το τέλος αυγούστου για την προσφορά, αν δεν κολλήσω με κάποια άλλη!

Παιδιά τι γνώμη έχετε για το κατάστημα avoutlet?
Να την παραγγείλω την 40w4000 από εκεί?
Εμπειρία κάποιος?

Έχω ξαναγράψει για τα παιδιά στο avoutlet γιατί έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα από εκεί, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες.
Δες αν θέλεις και την αξιολόγησή τους στο skroutz.

Πολλά ευχαριστώ, θα προχωρήσω την παραγγελία μου σήμερα για να πάρω και την τετραετεία!

Μόλις με ειδοποίησαν πως η 40w4000 δεν είναι ετοιμοπαράδοτη (άλλα μου έλεγαν το πρωί) - να σημειώσω δεν πρόκειται για το avoutlet - γιατί περιμένουν νέα παρτίδα με updated software.
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Αξίζει να περιμένω? φυσικά θα έχω και την 4ετεία αν περιμένω μου είπαν.

Μαλλον θα καταργηθει σιγα σιγα λογω αφιξης της W4500 , αλλα στην περιπτωση αυτη θα χασεις τα 4 χρονια εγγυηση.

Προσπαθησε να την βρεις καπου αλλου που εχουν στοκ...