Προβληματισμός επιλογής

Και μένα θα μου έκανε εντύπωση να καταργηθεί, αφού θα έμενε χωρίς μοντέλο μεταξύ 1000-1500 στις 40'' και μεταξύ 1500-2000 στις 46''.

Δύσκολο κάτι τέτοιο για μια εταιρία με την γκάμα προϊόντων της Sony.

Εχθές είδα την 40s4000 στα 999 ευρώ από mm.
Τι λέει αυτή σε σχέση με την 40w4000?
Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια αλλά γιατί αυτή η διαφορά στην τιμή?

Τα χαρακτηριστικα δεν ειναι ιδια. Δεν εχει 10 bit panel ουτε υποστηριζει x.v. color. Aκομη και η επεξεργασια εικονας ειναι διαφορετικη παροτι λεγεται Bravia Engine 2 και στις δυο περιπτωσεις....

Τα χαρακτηριστικα δεν ειναι ιδια. Δεν εχει 10 bit panel ουτε υποστηριζει x.v. color. Aκομη και η επεξεργασια εικονας ειναι διαφορετικη παροτι λεγεται Bravia Engine 2 και στις δυο περιπτωσεις....
Για μια ακόμη φορά: θένκς Γιάννη-bye- ήδη έχω παραγγείλει την w4000 την οποία όμως θα παραλάβω την επόμενη παρασκευή (τιμή 1359 σε 10 άτοκες μιας και δεν υπήρχαν μετρητά)

Πέρασαν 20 ημερολογιακές μέρες και ακόμη να παραλάβω...
Τους πήρα τηλ για ακύρωση...

Και πάλι στο ψάξιμο!!! :tdown:

Πέρασαν 20 ημερολογιακές μέρες και ακόμη να παραλάβω...
Τους πήρα τηλ για ακύρωση...

Και πάλι στο ψάξιμο!!! :tdown:
Καλυτερα που την ακυρωσες.

Παρε την W4500 αν μπορεις. Καλυτερη επιλογη overall , πιο νεο μοντελο, και 100Hz ! :antlers:

Λιγο υπομονη παραπανω για να ερθει αυτο τον καιρο.

Προς τα που να στρέψω το βλέμμα μου πλέον?
Περιθώριο μέχρι 1500 max-max :guitarist: υπόλοιπα δεδομένα τα ίδια.
Χέλπ μι πλιζ ! ! !

Προς τα που να στρέψω το βλέμμα μου πλέον?
Περιθώριο μέχρι 1500 max-max :guitarist: υπόλοιπα δεδομένα τα ίδια.
Χέλπ μι πλιζ ! ! !

Καλησπέρα,

Ψάξου λίγο....http://www.skroutz.gr/s/53746/Sony-KDL-40W4500-40%27%27.html?keyphrase=40w4500 δεν πρόκειται να χάσεις.

Και αν θές να την δεις όπως έχουν πει και διάφοροι φίλοι, τα Careffour την έχουν στημένη να την θαυμάσεις.
1344€ η φθηνότερη τιμή... άρα εντός budget....βουυυυρρρρρ:BDGBGDB55: