προβληματισμος για αγορα καινουργιας TV

dimos000

New member
15 September 2015
7
καλημερα παιδια και καλως σας βρηκα .κοιταω να αγορασω μια TV απο 40 ιτσες και ανω μεχρι 50.ετσι λοιπον μια ωραια πρωια πηγα σε ενα γνωστο μου τεχνικο να τον ρωτησω την γνωμη και πιο πολυ με προβληματισα παρα να μου δωσει λυσεις.τον ρωτησα για 6 TV https://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=7050698,4639729,4640128,4639689,5412876,4765729. TO αποτελεσμα μου ειπε να μην παρω καμια απο αυτες γιατι η lg kai samsung επισκευαζονται απο service one με αποτελεσμα να εχουν πολυ ακριβα ανταλοκτικα σε τιμες που δεν σε συμφερει να την επισκευασεις αλλα να παρεις αλλη.η sony ειναι καλη οικονομικα ανταλλακτικα αλλα υψηλη τιμη .αυτος μου προτεινε μια TV grundig λεγεται και την φερνει μονο ο σειτανιδης http://www.seitanidis.com.gr/wp-content/uploads/2014/06/grundig.pdf η τιμη μου ειπε περιπου 350 -450 ευρο.εχοντας φτηνα υλικα και καλη ποιοτητα γιατι εχουν επεξεργαστη της sharp και αλλα που δεν καταλαβαινα .δεν ειναι μαγαζι ο τυπος για να εχει καποιο (μεγαλο )κερδος οπως τα καταστηματα.πειτε την γνωμη σας σαν πιο ειδικοι ευχαριστω εκ των προτερων

αποσταση θεασης 4 μετρα ,χρηση ταινιες και internet αν εχει καλο επεξεργαστη αλλιως συνδεση με το pc σαν οθονη ,χρημα πανω κατω 500 -600 ευρο

Ακόμα και 50" να πάρεις, είναι πολύ μικρή για την απόσταση θέασής σου και ειδικά για ταινίες. Η 60" LG PB5600 θα ήταν εξαιρετική λύση, αν την πετύχαινες με την τιμή που ήταν διαθέσιμη πριν από μερικούς μήνες. Άμα μπορείς, περίμενε για κάποια προσφορά τηλεόρασης στις 55".

15 μέρες μετά το τέλος των εκπτώσεων δεν είναι εύκολο να βρείς καλή τιμή. Για την απόσταση σου χρειάζεσαι μια 55" τουλάχιστον την οποία δεν θα βρείς εύκολα με το budget που έχεις θέσει.
H Grundig δεν υπάρχει πια παρά μόνο σαν όνομα. Η τηλεοράσεις που φέρουν το όνομα της είναι Vestel. Είναι ουσιαστικά ίδια με την Turbo-x του Πλαισίου απο το ποίο θα πάρεις σίγουρα καλύτερο σέρβις (τουλάχιστον για όσο διαρκεί η εγγύηση).
Τωρα αν βρήκες την 55" Grundig στα 450 αξίζει. Αν βρήκες την 40" τόσο, ούτε για πλάκα.