Πρόβλημμα με Samsung 46LE789

Ramona

New member
6 May 2008
27
Έχω αγοράσει την συγκεκριμένη τηλεόραση (Samsung 46LE789) από το Practiker και έχω το εξής πρόβλημμα. Σε μερικά κανάλια όπως ΝΕΤ, ΑΛΦΑ, ΑΛΤΕΡ κάποιες στιγμές η οφόνη εμφανίζει μοβ αποχρώσεις για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται στο κανονικό. Σε DVD ή PS3 δεν είχα κανένα πρόβλημμα. Επίσεις όταν παρακολουθώ τα συγκεκριμένα κανάλια μέσω του DVD πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημμα. Έκανα εκ νέου εγκατάσταση καναλιών αλλα δεν υπήρξε καμία βελτίωση. Με την προηγούμενη τηλεοραση που είχα (CRT SONY) δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημμα
Μπορεί κανείς να με βοηθήσει

Ευχαριστώ

Εχεις δυο επιλογες...η ζεις με το προβλημα αυτο (που μαλλον οφειλεται στο κυκλωμα εικονας) , η την πας πισω ωστε να στην αλλαξουν με αλλο κομματι που ενδεχομενως να μην εχει το ιδιο προβλημα.

Μίλησα με το service και μου είπαν να τους την πάω εκεί για να δουν μήπως χρειάζεται κάποια αναβάθμιση. Υπόψιν ότι έχει μόλις 45 μέρες που την αγόρασα
Το να την επιστρέψω πίσω είναι εφικτό βάση νομοθεσίας

Μίλισα με το service και με το praktiker. Η συμπεριφορά και των δύο ήταν απαράδεκτη. Το service μου είπε φερτην από δω και μου το έκλησαν και το Praktiker προσπαθούσε να με βγάλει τρελό ότι δηλαδή μάλλον είναι ιδέα μου που βλάπω το πρόβλημμα και μου ζήτησαν να την πάω από εκεί για να πιστούν για την ύπαρξη του προβλήματος.
Τελικά μιλόντας με κάποιον φίλο μου έδωσε την λύση η οποία είναι η εξής.
Στο μενού για τον συντονισμό των καναλιών υπάρχει η επιλογή Auto, Pal, Secam, Ntsc. Από την μαμά της η τηλεόραση ήταν στο Auto και αυτό δημιουργοιύσε το πρόβλημα διότι σε οποιαδήποτε μικροπαρεμβολή η τηλεόραση προσπαθούσε να ξανασυντονιστεί με αποτέλεσμα την εμφάνηση αυτού του φαινομένου. Το έβαλα στο PAL και όλα τελειόσανε