ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

αν δεν έρθει ο Ντίνος, δεν έρχομαι....:ciao::eviltongue:

Εγώ δεν σου κάνω ρε κιτρινιάρη???? ...... θα είμαι και φρεσκοκουρεμένος:flipout:

Δέχεστε και μέλη που <παρακολουθούν> μεν καιρό το site (και την υποκατηγορία) αλλά δεν συνεισφέρουν ιδιαίτερα με τα γραπτά τους (total posts: 52);

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

Εγώ δεν σου κάνω ρε κιτρινιάρη???? ...... θα είμαι και φρεσκοκουρεμένος:flipout:

μπααα, εγώ δεν είμαι κουρεμένος και δεν θα ταιριάζουμε !!!!!:flipout::flipout::flipout:

Δέχεστε και μέλη που <παρακολουθούν> μεν καιρό το site (και την υποκατηγορία) αλλά δεν συνεισφέρουν ιδιαίτερα με τα γραπτά τους (total posts: 52);

Φυσικά! Η ιδέα είναι να γνωριστούμε και με καινούργιο κόσμο.

Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε. Ειδικά τώρα που "καρφώθηκες", δεν μπορείς να μην έρθεις.. -bye-

…μόλις το είδα το post θα προσπαθήσω να είμαι εκεί ;)

Ανεβαίνοντας τη Μεσογείων, στρίβεις δεξιά στην Κύπρου (απέναντι από το Υπ. Αμύνης). Ανεβαίνεις μέχρι να κάνει ένα S-άκι ο δρόμος, μετά από το οποίο γυρίζεις επιτόπου (παράνομα.. :beatnik2:). Μετά κάνεις δεξιά και όπου βρεις παρκάρεις. Το Verde είναι εκεί, μέσα στο άλσος του Παπάγου.

και αν δεν ερχομαι απο Μεσογειων ?
(αληθεια, απο Πειραια, πως ερχομαι?)

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!!

και αν δεν ερχομαι απο Μεσογειων ?
(αληθεια, απο Πειραια, πως ερχομαι?)

Μεσογείων, απέναντι ακριβώς από την είσοδο του πενταγώνου... Παίρνεις αυτό το δρόμο που έχει διάζωμα στη μέση και στην πρώτη στρογγυλή πλατεία που συναντάς, στο αριστερό σου χέρι μέσα στο πάρκο είναι το VERDE.

Θενκς παιδια. αν βρω την ... δυναμη, θα ερθω.

Αν αργησω, να φατε...

Περαστικά.. (κι εγώ το ίδιο θέμα έχω σήμερα..)

Λοιπόν, το πιο απλό αλλά όχι σύντομο χιλιομετρικά είναι να ανέβεις τον Κηφισό και να βγεις Αττική Οδό. Μετά πιάνεις την περιφερειακή Υμηττού και τελικά βγαίνεις στην έξοδο Χολαργού ή στην Αλίμου - Κατεχάκη..

Εναλλακτικά μπορείς να πιάσεις την Αλίμου - Κατεχάκη από την άλλη μεριά (Άλιμο;) ώστε να καταλήξεις τελικά στην Μεσογείων.