L Larry Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 21,677 28 July 2008 #61 ντοπε ειναι οποιος πιανεται!!!!! αν ηξερες σε τι μαυρο χαλι ημουνα θα απορουσες......ψυξη απο A/C στο κεφαλι... και δεν εβλεπα μπροστα μου
ντοπε ειναι οποιος πιανεται!!!!! αν ηξερες σε τι μαυρο χαλι ημουνα θα απορουσες......ψυξη απο A/C στο κεφαλι... και δεν εβλεπα μπροστα μου
Αλέξης Supreme Member 20 June 2006 6,323 28 July 2008 #62 Larry said: ντοπε ειναι οποιος πιανεται!!!!! αν ηξερες σε τι μαυρο χαλι ημουνα θα απορουσες......ψυξη απο A/C στο κεφαλι... και δεν εβλεπα μπροστα μου Click to expand... Για αυτό έδειχνες εμένα και τον Χρήστο στον Μπάμπη ??? Δεν ήσουν σίγουρος αν είμαστε εμείς ??
Larry said: ντοπε ειναι οποιος πιανεται!!!!! αν ηξερες σε τι μαυρο χαλι ημουνα θα απορουσες......ψυξη απο A/C στο κεφαλι... και δεν εβλεπα μπροστα μου Click to expand... Για αυτό έδειχνες εμένα και τον Χρήστο στον Μπάμπη ??? Δεν ήσουν σίγουρος αν είμαστε εμείς ??
L Larry Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 21,677 28 July 2008 #63 δεν σας εδειχνα σας κατακεραυνωνα!!!!!
Αλέξης Supreme Member 20 June 2006 6,323 28 July 2008 #64 Larry said: δεν σας εδειχνα σας κατακεραυνωνα!!!!! Click to expand... Ήμουν σίγουρος ....
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 100,549 Εκεί ψηλά..... 28 July 2008 #65 Αλέξης said: Πρώτα θα σε τσεκάρει η WADA και μετά βλέπουμε αν θα πας. Γυάλιζε το μάτι σου στο Verde .... κάτι δεν πάει καλά :BDGBGDB55: Click to expand... γυαλιζε εε??? κατι ειχα καταλαβει τοσο καιρο πουταν Καναδα οτι κατι σκαρωνε αλλα δεν πηγε το μυαλο μου..... φορτωνε φορτωνε?
Αλέξης said: Πρώτα θα σε τσεκάρει η WADA και μετά βλέπουμε αν θα πας. Γυάλιζε το μάτι σου στο Verde .... κάτι δεν πάει καλά :BDGBGDB55: Click to expand... γυαλιζε εε??? κατι ειχα καταλαβει τοσο καιρο πουταν Καναδα οτι κατι σκαρωνε αλλα δεν πηγε το μυαλο μου..... φορτωνε φορτωνε?
Κώστας Παπαγεωργίου AVClub Addicted Member 17 June 2006 2,014 ΑΘΗΝΑ 3 August 2008 #66 Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!! Babis K. said: Βεβαίως Κωστή... Τον Αύγουστο κανόνισέ το και... πήγαινε. Click to expand... Εσύ με μια καλή κουβέντα στο στόμα είσαι... Δεν πειράζει, θα πάω με τον συνδιαχειριστή μου...
Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΟΛΑΚΗΔΕΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?!! Babis K. said: Βεβαίως Κωστή... Τον Αύγουστο κανόνισέ το και... πήγαινε. Click to expand... Εσύ με μια καλή κουβέντα στο στόμα είσαι... Δεν πειράζει, θα πάω με τον συνδιαχειριστή μου...
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,702 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 3 August 2008 #67 Έτσι, έτσι! Μην τους ακούς Κώστα..