Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752..+1.

΀ί ΞΈΞ± προτιμούσατΡ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± βλέπΡτΡ τις ταινίΡς σας, Ξ±Ξ½ ΞΊΟ

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752...

Το οποίο επιβεβαιώνει αυτό που οι εταιρίες μας λένε χρόνια: η ποιότητα απεικόνισης αφορά ελάχιστους. :smile:

Πάντως οι "πιουριστες" της εικόνας παγκοσμίως ασχολούνται κυρίως με προβολείς και όχι τηλεοράσεις.
Ποιότητα εικόνας μπορείς να έχεις και στα δύο μεσα προβολής. Μεγάλες "κινηματογραφικές" ίντσες όμως, μονο στους προβολείς... :grandpa:

Re: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752...

Ρε που να σε βράσω, κάτι συμπεράσματα που βγάζεις...... :flipout:

Εγώ τα βγάζω βρε; Αυτά έχουν βγει, και απλά τα επιβεβαιώνουμε. Μην νομίζεις ότι αφήνω τον εαυτό μου απ' έξω. Η VT ακαλιμπράριστη παίζει ακόμα. :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως οι "πιουριστες" της εικόνας παγκοσμίως ασχολούνται κυρίως με προβολείς και όχι τηλεοράσεις.
Ποιότητα εικόνας μπορείς να έχεις και στα δύο μεσα προβολής. Μεγάλες "κινηματογραφικές" ίντσες όμως, μονο στους προβολείς... :grandpa:

Και οι γιατροί κυρίως με τους άρρωστους ασχολούνται. Οι προβολείς έχουν να ξεπεράσουν πολλούς (και αξεπέραστους) φυσικούς περιορισμούς. Στο τέλος, ανταλλάσσεις ποσότητα για ποιότητα.
Πάντως ο πιουρίστας που έχει χρήματα έχει ήδη μια τεράστια OLED.

Re: Απάντηση: Re: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752...

εδώ έπεσε το "κάστρο" JL...τι να λέμε τώρα.. :cool:

Απάντηση: Re: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752...

Εγώ τα βγάζω βρε; Αυτά έχουν βγει, και απλά τα επιβεβαιώνουμε. Μην νομίζεις ότι αφήνω τον εαυτό μου απ' έξω. Η VT ακαλιμπράριστη παίζει ακόμα. :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και οι γιατροί κυρίως με τους άρρωστους ασχολούνται. Οι προβολείς έχουν να ξεπεράσουν πολλούς (και αξεπέραστους) φυσικούς περιορισμούς. Στο τέλος, ανταλλάσσεις ποσότητα για ποιότητα.
Πάντως ο πιουρίστας που έχει χρήματα έχει ήδη μια τεράστια OLED.

Κανεις λάθος, αλλα δεν έχει νόημα να συζητάμε αφού φαίνεται πως έχεις πείσει τον εαυτό σου για την αλήθεια των ισχυρισμών σου...

Η αποφυγή συζήτησης για εμένα σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Αλλά αφού έχω πείσει τον εαυτό μου για την αλήθεια αυτού που μόλις έγραψα, ας μην το συζητήσουμε.

Απάντηση: Προβολάκηδες vs. Τηλεορασάκηδες, Νο. 752...

Προσωπικά, από τον Μάιο που έβαλα τον EH-TW9200 στο σαλόνι μου δεν ξαναείδα ταινία στην PDP-LX5090H.

Η Kuro πλέον χρησιμοποιείται μόνο για ποδόσφαιρο και ειδήσεις....... :p

Mια από τα ίδια. Αν θελήσω να δω ταινία, θα ανοίξω τον ταπεινό optoma 141. Αν δε βολεύει λόγω αδυναμίας συσκότισης, η προβολή αναβάλλεται. Στην τηλεόραση πλέον μόνο τηλεοπτικό, μπάλα και καμία ξεχασμένη σειρά σε χαμηλή ποιότητα.

Καλά βρε και εσείς όλη τη μαγεία χάνετε.. Ποδόσφαιρο και δεν θα το δεις στον προτζέκτορα? Ειδικά σε HD κανάλια είναι must. Δηλαδή απόψε θα προτιμήσω να πάω στου φίλου μου την 50άρα να το δω και θα δεν θα το παρακολουθήσω στις 106'' να νιώθω ότι είμαι κερκίδα δέκατη σειρά και κέντρο? Έγκλημα..

εγω προσωπικα εχω την σονυ 855 την 60αρα μολισ ειδα απο τον προτζεκτορα ενοσ φιλου (επσον tw 7200) πιστεψε το μετανιωσα ακομα χτυπαω το κεφαλι μου που δεν τον ακουσα

Re: Απάντηση: BenQ 1070+

Ναι...άλλα σολομού όχι φασολάδας.. :cool:

Τηρουμένων των αναλογιών και του ανταγωνισμού (55άρα OLED στα 1800-2000), πήρες γεύση απο ρεβύθια κονσέρβα σε τιμή σολομού... :flipout:

Καλά βρε και εσείς όλη τη μαγεία χάνετε.. Ποδόσφαιρο και δεν θα το δεις στον προτζέκτορα? Ειδικά σε HD κανάλια είναι must. Δηλαδή απόψε θα προτιμήσω να πάω στου φίλου μου την 50άρα να το δω και θα δεν θα το παρακολουθήσω στις 106'' να νιώθω ότι είμαι κερκίδα δέκατη σειρά και κέντρο? Έγκλημα..

Τα καλά ματς του Ch. League όταν προβάλλονται από ΕΡΤ ΗD, τα βλέπω κι εγώ στον projector. Αν δείχνει όμως Ολυμπιακό, με πιάνει αλλεργία από το πολύ κόκκινο και προτιμάω την τηλεόραση. :fight:

Φέτος το Εuropa League είναι στον OTE TV που δεν έχω, οπότε κι εκεί δε υπάρχει δυνατότητα για προβολή. Πέρσι που ήταν στον Αντ1, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό, λόγω τραγικής εικόνας.

Τηρουμένων των αναλογιών και του ανταγωνισμού (55άρα OLED στα 1800-2000), πήρες γεύση απο ρεβύθια κονσέρβα σε τιμή σολομού... :flipout:

κακέ!! :flipout:

όλοι για oled λένε άλλα κανείς δεν παίρνει, "κάτσε μην είμαι ο πρώτος που θα του μείνει στα χέρια" μάλλον σκέφτονται.. :flipout:

κακέ!! :flipout:

όλοι για oled λένε άλλα κανείς δεν παίρνει, "κάτσε μην είμαι ο πρώτος που θα του μείνει στα χέρια" μάλλον σκέφτονται.. :flipout:

Ε, τώρα... Άμα τα λένε και προβολάκηδες αυτά, ας μην το συνεχίσω καλύτερα... :aetsch:

Ε, τώρα... Άμα τα λένε και προβολάκηδες αυτά, ας μην το συνεχίσω καλύτερα... :aetsch:

λέμε ήθελες να πεις...ξεχάστηκες μάλλον.. :laugh:

Η τηλεόραση είναι για τηλεόραση και ο προβολέας για ταινία. Αυτό το δόγμα νομίζω ότι το ασπάζονται πλέον όλοι εδώ μέσα (προβολάκηδες και πρώην τηλεορασάκηδες) πλην ενός, ο οποίος όμως μας έρχεται κατευθείαν από το μέλλον:operator:. Επί του παρόντος η τηλεόραση είναι το ζειν και ο προβολέας το ευ ζειν.

μα καλά, κάποιος φιλότιμος συντονιστής να βάλει ένα γκάλοπ δεν υπάρχει? :smash:

άιντε να βοηθήσω...

που προτιμάτε να βλέπετε τις ταινίες σας?

α) σε προβολέα DLP?
β) σε προβολέα DILA/SXRD?
γ) σε προβολέα LCD?
δ) σε τηλεόραση?
ε) σε oled?

:flipout::flipout:

Last edited:

σα δε ντρέπεσαι βρε..

βάλε τουλάχιστον πιο φθηνή και μεγαλύτερη την OLED για να πάρει και κανά ψήφο παραπάνω από αυτόν του petasis.. :flipout:

Ρε γάτε του Dr Who, είσαι πολύ προβοκάτορας τελικά :grinning-smiley-043