Προβολέα ή plasma? Βοήθεια!!!

Καλα ολα αυτα παιδια αλλα ο φιλος erefer που ειναι να μας πει τι ειδε?

Eδώ είμαι στο ψάξιμο:D

Απλά έμεινα με την μεγάλη εικόνα, ΔΕΝ υπάρχει!!!
Αν και το 'ξερα οτι θα εντυπωσιαστώ με τέτοιου μεγέθους εικόνα, αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ είναι οτι δεν περίμενα τόση καλή ευκρίνεια σε τόσες ίντσες :))
Αντίο plasma-bye-

Αυτήν την στιγμή είμαι για τον epson tw3200 μιας και είναι ο μόνος που βγάζει τις ίντσες που θέλω στο δωμάτιο μου (120") και έχει και μεγάλη φωτεινότητα.
Επίσης καταφέρνει να είναι ο μόνος που δεν μου αρέσει εμφανισιακά και να μου θυμίζει περισσότερο αερόθερμο παρά προβολέα:rofl:
Παρόλα αυτά είναι ένα πολύ τίμιο μηχάνημα και για αυτά που προσφέρει στα λεφτά του δεν παίζεται.

Απ'την άλλη γλυκοκοιτάζω(μου τρέχουν τα σάλια δηλαδή:laugh:) τον sony vpl-hw15, αλλά με τον sony πρέπει να συμβιβαστώ στις 106 ίντσες (και δεν το θέλω καθόλου) μιας και έχει λιγότερη φωτεινότητα.. Μου αρέσει απίστευτα σαν σχεδίαση, έχω ακούσει τα καλύτερα για την εικόνα του και το κακό είναι οτι έχω άνθρωπο στην Γερμανία που θα έρθει σε Γάμο εδώ στις 25 Ιουνίου και μπορώ να τον πάρω στα 1500 ευρώ.

Κάποια μέρα απο αυτές θα πάρω την απόφαση:laugh:

erefer ασε και εγω κοιταζω τον 3200 αλλα δυσκολοι καιροι για αναβαθμιση..αν ανεβεις στα 1500 προτιμησε benq w6000 και φως οσο θες!

παντως ο 3200 για το χιλιαρικο που ζηταει ειναι πολυ τιμιο μηχανακι..και την αναλυση του,και το φως του,και τις ευκολιες του..2 hdmi και lens shift...

ο sony 15 αξιολογο μηχανακι αλλα ειναι σκοτεινο ρε γμτ..σε ενα φιλο που του εχω στησει τον 10,και ζηταγε ιντσες του λεω οχι πανω απο 100 δεν με ακουγε..και παιζει 120 και ο προβολεας ειναι μουντος..

επισης θα ηθελα πολυ να δω τον benq w1200 που εχει και frame intepolation!

Ο w6000 είναι καλή περίπτωση στην τιμή που είναι απλώς δεν ταιριάζει στην περίπτωση μου με την καμία!

Πάντως ένα φίλο που ρώτησα απο εδώ που έχει τον sony, απ'οτι μου είπε μέχρι τις 106 ίντσες δίνει τέλεια εικόνα, μετά κάνεις λίγο υποχώρηση στην φωτεινότητα.

Σύμφωνα με το projectorcentral στις 106 ίντσες που έβαλα στον sony προτείνει απόσταση θέασης απο 3,3m. Αν ισχύει αυτό είμαι μια χαρά γιατί σε τέτοια απόσταση θα είμαι, αλλά φοβάμαι μήπως στην πραγματικότητα είναι διαφορετικά τα πράγματα και έμπαιναν 120 ίντσες οπότε θα έχουμε πρόβλημα:D

erefer για τον sony δές αυτό.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=76977

το ίδιο μοντέλο δεν είναι????
μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στημένος σε πανί (οι άλλοι 2 σε τοίχο έπαιζαν).

αν είναι αυτός κάνε μια βόλτα από κοτσόβολο. είναι όπως κατεβαίνεις την βουλιαγένης στο αριστερό σου χέρι πριν την στροφή για τον άλιμο. έχει να παρκάρεις στον παράδρομο και περνάς απέναντι. υπόψην ο χώρος έχεις μαύρες κουρτίνες και γίνεται σκοτεινός.

Nαί φίλε μου αυτός είναι:worshippy:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, θα πήγαινα σήμερα να τον δώ αλλά δεν νομίζω να προλαβαίνω τώρα κλείνουν στις 8 (μένω Περιστέρι) Θα πεταχτώ την Δευτέρα όμως σίγουρα!:grinning-smiley-043