Προβολέας DLP μέχρι 1000 ευρώ;

παιδιά δεν υπάρχει λόγος για διαφωνίες...σχεδόν όλα τα DLP on/off είναι μεταξύ 1.000:1 με 2.000:1..οπότε.. :firstprize:

Απάντηση: Re: Προβολέας DLP μέχρι 1000 ευρώ;

παιδιά δεν υπάρχει λόγος για διαφωνίες...σχεδόν όλα τα DLP on/off είναι μεταξύ 1.000:1 με 2.000:1..οπότε.. :firstprize:

Πόσο μέτρησες τον 83άρη Νίκο?

Να ανεβάσω τα νούμερα του avs για τον SIM?

Re: Απάντηση: Re: Προβολέας DLP μέχρι 1000 ευρώ;

Πόσο μέτρησες τον 83άρη Νίκο?

Να ανεβάσω τα νούμερα του avs για τον SIM?

είπα σχεδόν! :smash:
ο 83 είναι αλλού Γιάννη...μάλλον λόγω οπτικού..(το DC4 το έχω βάλει και αλλού χωρίς αποτέλεσμα ίδιο)..

Re: Απάντηση: Προβολέας DLP μέχρι 1000 ευρώ;

Ναι, το θυμάμαι..πάντως τα νούμερα, αν θυμάμαι καλά, δεν έπαιζαν στα 1000 και 1500..ήταν πιο ψηλά.

ναι ήταν..όχι πολύ ψηλότερα (μαζί δεν είχαμε κάνει την μέτρηση?)...κάπου στο 1900:1 αν θυμάμαι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προβολέας DLP μέχρι 1000 ευρώ;

μάλλον θυμάμαι λάθος.. :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως δεν έχει νόημα να μιλάμε για on/off σε DLP. Σε αυτές τις 5-10 σκοτεινές σκηνές της ταινίας (πλην dark ταινιών) δεν βλέπεται πραγματικά...στις υπόλοιπες μετατρέπεται σε δολοφόνο...τόσο απλά.. :violent-smiley-030:

Τι εννοείς δεν βλεπεται;
Τόσο χαλια ειναι;
Και τελικα ο φτηνος αλλα καινούργιος 1070 αυτη τη στιγμη ειναι προτιμότερος από τα πιο παλια αλλα ακριβα μηχανάκια;

ναι φίλε μου...στις εντελώς σκοτεινές σκηνές ο DLP τα βρίσκει μπαστούνια...εις την λαϊκή "δεν βλέπεται"..
Η γνώμη μου είναι ότι ο 1070 είναι πολύ καλός προβολέας για τα χρήματα που ζητάει και θα τον προτιμούσα σε σχέση με τους παλιότερους dlp..εκτός αν μιλάμε για κανα planar, sim, runco, κ.τ.λ...

Eυχαριστώ για την απαντηση σου.
Υπάρχει κι ενα μοντελο της benq το TH681 με DC3 που μοιαζει με το 1070 αλλα ειναι πιο φτηνο.
Το εχει κανεις υποψη του τι λέει σαν μηχανάκι;

Σε σχεση με τον 1070 o 681 εχει ιδιο επιπεδο μαυρου πιο φωτεινο λευκο, λιγοτερες ρυθμισεις στο μενου και χειροτερα χρωματα λογο τροχου.

Ευχαριστώ για την απαντηση.
Εδω που τα λεμε η διαφορά στα λεφτά δεν ειναι και τόσο μεγαλη.
Αν και ο 1070 τσιμπησε σε τιμη τωρα τελευταια