Προβολέας για χρήση σε desktop pc, αξίζει;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Jagatic

New member
27 December 2006
92
Τελευταία σκέφτομαι να αλλάξω οθόνη στο pc μου και από 19άρα να πάω σε 22 ή 24 με κάποια παραπάνω χρήματα όμως βλέπω ότι παίρνω και προτζέκτορα. Και το ερώτημα είναι αξίζει μια τέτοια αγορά δεδομένου ότι τρώω αρκετές ώρες στο pc και η οθόνη είναι απ τα πράγματα που ευχαριστιέσαι-"τρως στη μάπα" περισσότερο;

Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε να κάνω τις καθημερινές δουλειές που κάνω στο pc σε ένα "κάδρο" 60" ας πουμε, απλά δεν ξέρω τί παραχωρήσεις συνεπάγεται η χρήση του προτζέκτορα (σε θέματα ποιότητας εικόνας και πρακτικότητας) και αν τελικά αξίζει μια τέτοια αγορά αντί για οθόνη. Με ενδιαφέρουν πολύ οι απόψεις σας στο θέμα.

PS. Η χρήση του pc είναι 60% internet, 20% δουλειά γραφείου και 20% ταινίες (μπορεί να είναι τόσο μικρό το ποσοστό ταινιών λόγω 19άρας όμως) και μιλάμε για ένα δωμάτιο περίπου 14 τ.μ. Η οθόνη-προτζέκτορας θα μένει 3+ περίπου ώρες την ημέρα ανοικτή με πολλά ανοιγοκλεισίματα-screensaver κλπ.

Και δεν παίρνεις μία τηλεόραση ; size does matter , αλλά ο προβολέας σίγουρα δεν είναι για καθημερινή χρήση με πολλά ανοιγοκλεισίματα-screensaver

Για τη χρήση που σκέφτεσαι να κάνεις μην πάρεις προβολέα. Πάρε καλύτερα μια οθόνη 22" ή 24" η οποία θα είναι αξιοπρεπής και για καμία ταινία που και που.

Ο προβολέας που θα έπαιρνες με λίγα παραπάνω χρήματα από μια 24" δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο ούτως ή άλλως.

Με ταβάνι τα 1000 ευρώ αξίζει να δω κάτι σε προβολέα ή να πάω κατευθείαν για οθόνη;

Last edited:
ok μου αρκεί αυτό, έκλεισε για οθόνη τότε, σας ευχαριστώ για τη διαφώτιση!

Κι εγώ το σκεφτόμουν κάποια στιγμή αυτό, αλλά για χρήση pc δεν βολεύει ο προβολέας με τίποτα. Εκτός του ότι θα είναι κουραστικός για δουλειά, επιπλέον δεν θα μπορείς να βλέπεις μέρα-μεσημέρι. Πάρε μια 24άρα.

Ή καλυτερα παρε μια 40αρα LCD για να βλεπεις αξιοπρεπως και καποιες ταινιες και να την χρησιμοποιεις και σαν μονιτορ για το PC! -bye-

(Θα ανεβεις παραπανω απο το budjet σου, ΑΛΛΑ μια τηλεοραση HD έχει ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ χρησεις απο ενα απλο μονιτορ για PC)

.

Last edited: