Προβολέας για χρήση σε desktop pc, αξίζει;

Jagatic

New member
27 December 2006
92
Τελευταία σκέφτομαι να αλλάξω οθόνη στο pc μου και από 19άρα να πάω σε 22 ή 24 με κάποια παραπάνω χρήματα όμως βλέπω ότι παίρνω και προτζέκτορα. Και το ερώτημα είναι αξίζει μια τέτοια αγορά δεδομένου ότι τρώω αρκετές ώρες στο pc και η οθόνη είναι απ τα πράγματα που ευχαριστιέσαι-"τρως στη μάπα" περισσότερο;

Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε να κάνω τις καθημερινές δουλειές που κάνω στο pc σε ένα "κάδρο" 60" ας πουμε, απλά δεν ξέρω τί παραχωρήσεις συνεπάγεται η χρήση του προτζέκτορα (σε θέματα ποιότητας εικόνας και πρακτικότητας) και αν τελικά αξίζει μια τέτοια αγορά αντί για οθόνη. Με ενδιαφέρουν πολύ οι απόψεις σας στο θέμα.

PS. Η χρήση του pc είναι 60% internet, 20% δουλειά γραφείου και 20% ταινίες (μπορεί να είναι τόσο μικρό το ποσοστό ταινιών λόγω 19άρας όμως) και μιλάμε για ένα δωμάτιο περίπου 14 τ.μ. Η οθόνη-προτζέκτορας θα μένει 3+ περίπου ώρες την ημέρα ανοικτή με πολλά ανοιγοκλεισίματα-screensaver κλπ.

Και δεν παίρνεις μία τηλεόραση ; size does matter , αλλά ο προβολέας σίγουρα δεν είναι για καθημερινή χρήση με πολλά ανοιγοκλεισίματα-screensaver

Για τη χρήση που σκέφτεσαι να κάνεις μην πάρεις προβολέα. Πάρε καλύτερα μια οθόνη 22" ή 24" η οποία θα είναι αξιοπρεπής και για καμία ταινία που και που.

Ο προβολέας που θα έπαιρνες με λίγα παραπάνω χρήματα από μια 24" δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο ούτως ή άλλως.

Με ταβάνι τα 1000 ευρώ αξίζει να δω κάτι σε προβολέα ή να πάω κατευθείαν για οθόνη;

Last edited:
ok μου αρκεί αυτό, έκλεισε για οθόνη τότε, σας ευχαριστώ για τη διαφώτιση!

Κι εγώ το σκεφτόμουν κάποια στιγμή αυτό, αλλά για χρήση pc δεν βολεύει ο προβολέας με τίποτα. Εκτός του ότι θα είναι κουραστικός για δουλειά, επιπλέον δεν θα μπορείς να βλέπεις μέρα-μεσημέρι. Πάρε μια 24άρα.

Ή καλυτερα παρε μια 40αρα LCD για να βλεπεις αξιοπρεπως και καποιες ταινιες και να την χρησιμοποιεις και σαν μονιτορ για το PC! -bye-

(Θα ανεβεις παραπανω απο το budjet σου, ΑΛΛΑ μια τηλεοραση HD έχει ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ χρησεις απο ενα απλο μονιτορ για PC)

.

Last edited: