προβολεας για μπαλκονι....

Χτυπάς σε 5 μήνες τον Optoma τον 25άρη (βλέπεις και για τον LV που είναι και πιο φωτεινός) και με τα ρέστα φτιάχνεις την δορυφορική σου εγκατάσταση για να απολαμβάνεις τις μπάλες σου στις 1080 γραμμές.

... η ... μια μεσοτοιχια, να στηριξεις δυο τηλεορασεις ...

outdoor_tv_02.jpg

... μια για καθε ομαδα ... -bye-

Οποτε, να υποθεσω οτι διαθετεις ΗΔΗ κινητο με προβολεα ...

sh6c-630x419.jpg

:laugh::laugh::laugh::laugh: (αντε ... καλοριζικο ... !!!)

Έτσι όπως είδα τη φωτο (στο κινητό),
νομιζα πως κρατούσε φακό στραμμένο προς μια μεγάλη TV!!
Μιλάμε για την απόλυτη διακωμώδηση προβολέα! :)

Έτσι όπως είδα τη φωτο (στο κινητό),
νομιζα πως κρατούσε φακό στραμμένο προς μια μεγάλη TV!!
Μιλάμε για την απόλυτη διακωμώδηση προβολέα! :)

ίσως να το προτείνουμε σ'αυτούς που πάνε και ξηλώνονται για τη super-duper 55άρα,
να νιώσουν κι αυτοί λίγο cine-κατάσταση :grandpa:

Καλησπέρα, προκειμένου να μην ανοίξω καινούριο θέμα μιας κ εμένα η ερώτηση μου ειναι παραπλήσια αρκετά θα ήθελα να τοποθετηθώ εδω. Και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορα ενος projector για προβολή ταινιών και ποδοσφαίρου ειδικά το καλοκαιρι που θα μας έρθει. Η προβολή θα γίνεται σε τοίχο. Μέχρι πέρυσι μου είχε δανείσει ενας φίλος εναν Benq MP511+. Με αυτό το μοντέλο ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος και κάλυπτε απολυτως τις ανάγκες που ήθελα τόσο σε μέγεθος οθόνης, όσο και φωτεινότητας κτλ... Φέτος δεν θα τον έχω γιατί του τον έδωσα πίσω και άρχισα ενα ψάξιμο σε διάφορα φόρουμ και στο ιντερνετ. Έτσι λοιπόν το μάτι μου έπεσε πάνω στον ACER X1263 3D READY με τιμή στα 402 . Με δεδομένη την εμπειρία από το προηγούμενο μοντέλο που είχα στην κατοχή μου, θα ήθελα από κάποιον με σαφώς περισσότερες γνώσεις από εμένα (οι δικές μου είναι τουλάχιστον νηπιακές) να μου δώσει τα φώτα του αν θα με καλύψει για τις ανάγκες που ανέφερα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας,

επανερχομαι στο θεμα μιας και μεσα στο ερχομενο Σ-Κ τελειωνει η εγκατασταση στο μπαλκονι, σε οτι εχει να κανει με το κατασκευαστικο κομματι απο προσθηκες με γυψοσανιδες,ωστε να κρυβονται τα καλωδια και να στεκονται εναντι της θεσης του προβολεα τα ηχεια και η οθονη.
Οθονη που κατα πασα πιθανοτητα ειναι χειροκινητη και μπορει απο 84" να ανεβω και στις 92"
οι δυο βασικες υποψηφιες ειναι αυτες:
Elite M92UWH
Elite M84UWH

επομενως μου μενει ενα ποσο μεχρι τα 800ε (optoma hd25e/131xe) περιπου για προβολεα...
υπαρχει καποια αντιστοιχη προταση απο το στρατοπεδο των lcd εστω και παλαιοτερων μοντελων?

Απάντηση: Re: προβολεας για μπαλκονι....

Καλησπέρα, προκειμένου να μην ανοίξω καινούριο θέμα μιας κ εμένα η ερώτηση μου ειναι παραπλήσια αρκετά θα ήθελα να τοποθετηθώ εδω. Και εγώ ενδιαφέρομαι για αγορα ενος projector για προβολή ταινιών και ποδοσφαίρου ειδικά το καλοκαιρι που θα μας έρθει. Η προβολή θα γίνεται σε τοίχο. Μέχρι πέρυσι μου είχε δανείσει ενας φίλος εναν Benq MP511+. Με αυτό το μοντέλο ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος και κάλυπτε απολυτως τις ανάγκες που ήθελα τόσο σε μέγεθος οθόνης, όσο και φωτεινότητας κτλ... Φέτος δεν θα τον έχω γιατί του τον έδωσα πίσω και άρχισα ενα ψάξιμο σε διάφορα φόρουμ και στο ιντερνετ. Έτσι λοιπόν το μάτι μου έπεσε πάνω στον ACER X1263 3D READY με τιμή στα 402 . Με δεδομένη την εμπειρία από το προηγούμενο μοντέλο που είχα στην κατοχή μου, θα ήθελα από κάποιον με σαφώς περισσότερες γνώσεις από εμένα (οι δικές μου είναι τουλάχιστον νηπιακές) να μου δώσει τα φώτα του αν θα με καλύψει για τις ανάγκες που ανέφερα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας,

Από τις 18/12 αναπάντητος? Απαράδεκτοι είμαστε...:smash:

Ναι, φίλε μου, ο Acer θα σε καλύψει γι' αυτό που θέλεις. Αν θέλεις, ρίξε και μια ματιά στον Benq 750.

τελικα η συλλογη ολοκληρωθηκε και θα ειμαι ετοιμος για ...Βραζιλια στο παραπεντε!

η συνθεση της μπαλκονατης ομαδος ειναι η εξης:
Προβολεας: Acer H5360 δευτερο χερι απο την Αυστρια με 260 ωρες στη λαμπα, μονο 208ε....
Κρεμαστρα: BRATECK PRB-3 ντοπιo πραμα μεσω Σκρουτζ,μονο 35ε....
Οθονη: Elite Screens Manual Series M84UWH απο Γερμανικο Αμαζον μονο 106ε....
Ηχεια: Mirage Oasis MkII black, δευτερο χερι απο Β.Δ των Η.Π.Α, μονο 160ε....
Καλωδια Ηχου:Monster XPHP-CI BIG-100 (pair) απο Αμερικανικο Αμαζον,μονο 160ε...
Καλωδιο HDMI: Ανωνυμο απο e-bay,30m, with active repeater,μονο 75ε...
DVB-T: Gemini 4 HD που υπηρχε....
Ενισχυτης: Η δευτερη ζωνη του Yamaha RX-V767.... Ισως καποια στιγμη βρω καποιο κελεπουρι με 150-250ε να παιζει ξεχωρα απο το κυριως συστημα...

δηλαδη,με 750ε περιπου,που ξοδευτηκαν σε βαθος 1-2 ετων,θα εχω πλεον μια μεγαλη τηλεοραση αλλα και ραδιο στο μπαλκονι με δικαναλο χαρακτηρα για καλοκαιρινη μπαλιτσα απο παρελαση σε παρελαση (25/3-28/10).....
me like.....:firstprize:

Last edited: