Προβολέας για παρουσιάσεις

Για μαγαζί είναι;
Συνήθως οι προβολείς παρουσιάσεων με μεγάλη φωτεινότητα είναι με κάδρο 4:3
Αν δεν είναι για "βλαμμένους" που θα ψάχνουν λεπτομέρειες έχει αρκετά μοντέλα από Acer, Benq, Epson, Hitachi, Optoma κ.λ.π.
Και με καλές τιμές.

Ρίξε μια ματιά έδω http://www.skroutz.gr/c/10/projectors.html και σίγουρα θα βρείς αυτό που θέλεις.Να προσέξεις την φωτεινότητα (αν στο χώρο προβολής δεν μπορεί να υπάρχει συσκότιση διάλεξε κάποιον με δύνατό φώς συνήθως αναφέρετε σαν ansi lumens)

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια θέλουν προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι LCD έχουν προβλήματα σύγκλισης. Μη φαίνεται τριπλός ο σωλήνας στην άκρη της εικόνας!!!!

Άρα DLP.

Έχοντας κάνει τα τελευταία χρόνια πολλές αρχιτεκτονικές παρουσιάσεις λόγω επαγγέλματος να τι έχω παρατηρήσει¨
Το χαμηλό κοντράστ των LCD δεν βοηθάει καθόλου στην ανάγνωση των αρχιτεκτονικών στοιχείων στα σχέδια ειδικά όταν προβάλλονται από προγράμματα όπως archicad AutoCAD κλπ.
Τα περισσότερα προβολικά για παρουσιάσεις είναι προσανατολισμένα στο power point όπου οι απαιτήσεις σε contrast δεν είναι μεγάλες
Καλά αποτελέσματα είχα πάρει παλαιά με τον Infocus X2 παρόλη την χαμηλή του ανάλυση, και τον X7. Επίσης η optoma έχει κανα δυο μοντέλα αλλά δεν τα εχω δει
Σίγουρα dlp
Από φωτεινότητα από 1600 Ansi και πάνω καλύπτεσαι
Η ψηφιακή είσοδος δεν είναι απαραίτητη. Αφού η είσοδος από dsub σε καλύπτει
Είναι πολύ σημαντικό επίσης να υποστηρίζει σε native, την ανάλυση του υπολογιστή που συνδέεται. Τo συνηθέστερο είναι 1024x 768 αλλά αν βγαίνεις οικονομικά καλό θα ήταν να υποστηρίζει 1280χ1024
Καλές προβολές και καλές δουλιές -bye-

Last edited:
Αυτό το καλοκαίρι έπαιξα αρκετά με τον OPTOMA EP727, 1024 * 768 DLP, 2200 Lumens. Ειναι ειδικός για παρουσιάσεις και φυσικά και για άλλα πράγματα......
Εγώ π.χ τον δούλεψα και για το θερινό σινεμαδάκι στην αυλή σε εξοχικό στην Αίγινα. Παρέα με το Laptop ήταν super.
:ernaehrung004: