Προβολεας για ps3, σειρες και λιγη τηλεοραση

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Καλησπερα

Ψαχνω εναν οικονομικο προβολεα ο οποιος να εχει και φτηνη λαμπα για προβολη σειρων σε HD 720p/1080p, παιχνιδια στο ps3 και ως τηλεοραση μιας και δεν εχω..

Για ταινιες εχω αλλον..
Θα τοποθετηθει πανω απο τον ηδη υπαρχων, σε αποσταση 4,7μ απο την οθονη και θα γεμιζει καδρο 120''.

αν εχει και 3d καλως αλλα δεν ειναι στις προτεραιότητες μου

μηπως θα ηταν καλυτερο να αγοραζα μια τηλεοραση plasma;

προβλημα συσκότισης δεν υπαρχει παντως, εξαλλου δεν γυρναω σπιτι πριν τις 9 λογω δουλειας..και ο χωρος μου μιας και ειναι dedicate home cinema room θα ειναι λιγο περιεργο να τοποθετηθει μια τηλεοραση μεσα στη μεση..θα προσπαθησω να βγαλω φωτογραφια αργοτερα..

οριο χρηματων 1500ε

μερικοι υποψήφιοι ειναι:
Benq 1000+
optoma hd20 (αν και νομιζω ειναι καλυτερος ο benq)
Epson 2900
Epson 3200
Epson 3600

δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που προκειται να κυκλοφορήσει συντομα σε αυτη την κατηγορια χρηματων..

Όσες ίντσες και να είναι η πλάσμα (αν και πλάσμα) ακόμη και για PS3 οι ίντσες μετράνε!
Go for it...

θα ήθελα να δω τι θα προτείνουν τα παιδιά, γιατι κι εγω ανάμεσα σε αυτους παιδεύομαι!
(έχεις δει αν σε επηρεάζει το rainbow effect? )

:afro:

(έχεις δει αν σε επηρεάζει το rainbow effect? )

:afro:
οχι δεν εχω κοιταξει αλλα με τους καινουργιους τροχους των dlp νομιζω οτι το προβλημα βελτιωθηκε πολυ

Το ίδιο ..γενκό setup έχω και εγώ (dedicated home cinema / μουσική – οθόνη 123’ - επιστροφή αργά απόγευμα ) και παίζω και αρκετά Ps3 (σε racing παιχνίδια μόνο – όμως) . Κατέληξα να αγοράσω (και) τον Epson 3600 για ps3 και κατά τη γνώμη μου κάνει μια χαρά τη δουλειά του – φως ατελείωτο.

Βασική ερώτηση. Στο χώρο σου «λειτουργείς» μόνος σου.?
Αν ναι –όπως εγώ – θα σε βολέψει περισσότερο τηλεόραση την οποία πήρα έτσι και αλλιώς – μετά από τον προβολέα . (την ανοίγεις και ακούς ειδήσεις ενώ κάνεις κάτι άλλο – κάτι που σπάνια θα κάνεις με προβολέα).
Το πρόβλημα που θα την βάλω (dedicated χώρος με οθόνη στη μέση όπως ακριβώς λες ) λύθηκε με την αγορά μια εκπληκτικής (κυριολεκτικά) …τροχήλατης βάσης Ergotron – super heavy duty – πολύ ακριβή όμως.

Τον προβολέα πλέον σπάνια τον ανάβω. Αν παίζεις στο Ps3 racing παιχνίδια η τηλεόραση έρχεται και σε καλύτερη θέση με κάποιο racing seat που έχεις . (σε σχέση με την οθόνη ) .Το ίδιο συμβαίνει και με το pc που μπορεί να χρησιμοποιείς.
Επίσης την τηλεόραση έχεις την επιλογή να την χρησιμοποιήσεις και χωρίς το όλο HC - ανάβοντας 2 ενισχυτές γιά το 5.1 , γιά να δείς μία τηλεοπτική εκπομπή.

Τέλος πλέον θεωρώ και τελείως λάθος να πάρεις δεύτερο προβολέα για games – έχοντας τον καλό για ταινίες.
Καλώς ή κακώς πάντα θα σε απασχολούν οι ώρες που γράφει ο προβολέας – όποιος και αν είναι . Και όχι μόνο για λόγους κόστους της λάμπας , αλλά και επειδή πέφτει η φωτεινότητα πολύ νωρίς. Δεν τον χρησιμοποιείς σαν τηλεόραση – που την ξεχνάς.

Αυτά από εμένα – ελπίζω να σε βοήθησα παρά να σε μπέρδεψα.

Last edited: