Προβολεας ή τηλεοραση

Re: Απάντηση: Re: Προβολεας ή τηλεοραση

Τίποτα ειδήσεις κανένα σίριαλ καμιά συζήτηση τέτοια πράγματα.
Πιάνεις κουβέντα με την TV σου;

Ποιο μοντέλο έχεις;

:p

Απάντηση: Re: Προβολεας ή τηλεοραση

Δεν θα έχεις "τούμπανο" φωτεινότητα και χρώματα, αλλά θα βλέπεις ταινίες σαν άνθρωπος, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με τίποτα σωστά σε καμία τηλεόραση.

Ωχ, ωχ.......ετοιμάσου, έρχεται άγριος ''σίφουνας'' από πάνω.....αγριόγατος!!!:flipout::flipout:

Καμμια κινηματογραφικη ταινια δεν ειναι γεματη χρωματα και φωτεινοτητα που βγαζουν οι TV, σε οποιο σινεμα και να πας οι εικονα του ειναι οπως οι προτζεκτορες και οχι οπως οι τηλεορασεις ετσι δεν ειναι ?

Ωχ, ωχ.......ετοιμάσου, έρχεται άγριος ''σίφουνας'' από πάνω.....αγριόγατος!!!:flipout::flipout:

Η αλήθεια είναι ότι υπερέβαλα ελαφρώς.. Έχουν βγει κάποιες τηλεοράσεις κατάλληλες και για ταινίες.. Αλλά πρέπει να πουληθούν οικόπεδα για να αγοραστούν.. ;)

Καμμια κινηματογραφικη ταινια δεν ειναι γεματη χρωματα και φωτεινοτητα που βγαζουν οι TV, σε οποιο σινεμα και να πας οι εικονα του ειναι οπως οι προτζεκτορες και οχι οπως οι τηλεορασεις ετσι δεν ειναι ?

Έτσι είναι..

Για την ακρίβεια, στο σπίτι πλέον με έναν προβολέα του διχίλιαρου παίρνουμε καλύτερη (δηλαδή πιο σωστή - όχι πιο εντυπωσιακή) εικόνα σε σχέση με τους περισσότερους κινηματογράφους.

εγω παντως απ'αυτα που λεει εχω την εντυπωση οτι ο φιλος ειναι μαλλον για τηλεοραση,αλλα 5 μετρα ειναι πολλα !!!

Απο τισ 50'' στις 63'' οταν κοιτας απο 5 μετρα το σιγουρο ειναι οτι μετα μια βδομαδα διαφορα δε θα υπαρχει.Πιστευω δε οτι αν μπεις στο παιχνιδι τις βιντεοπροβολης απλα θα παψεις να ασχολησε με την τηλεωραση και μονο τοτε θα καταλαβεις γιατι ολοι προτεινουν για ταινιες βιντεοπροβολεα.

Καλο ειναι αν ξερεις κανεναν που προβαλει σπιτι του να πας να ριξεις μια ματια για να καταλαβεις.

Βεβαια αν δεν εχεις δει ποτε βιντεοπροβολη στο σπιτι ,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εντυπωσιαστης οποτε προχωρα αφοβα.110 ιντσες με οριο 120 ειναι μια χαρα για τον χωρο σου,με τις 110 θα εχεις εικονα ποιο κοντα σε αυτο που ζητας.

καλες γιορτες..:a0210:

Ρε παιδιά τα πάντα είναι σχετικά! (μεγάλη κουβέντα αυτή -όποιος κι αν την πρωτοείπε).
Μιλάμε για ποιότητα εικόνας μεταξύ TV & projector. Και σας ερωτώ: Ποιά η καλύτερη ποιότητα ? Αυτή στην LCD 32'' όταν παίζει το ''Της Κακομοίρας'' (με τον αθάνατο Χατζηχρήστο) ,ή αυτή στον HD projector που παίζει το AVATAR σε 1080p??
Η ερώτηση καθαρά ρητορική ...αλλά δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για την ποιότητα εικόνας όταν βλέπει τον Ζήκο.
Ανάλογα με τη διάθεση που έχουμε και την ποιότητα του έργου πιστεύω είναι και η ποιότητα που λαμβάνεις .Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί η 'μαγεία' που ζεις όταν βλέπεις μια ταινία σε έναν προβολέα με οποιαδήποτε TV (ακόμη και στις 63'').
Στον φίλο που άνοιξε το thread: Προχώρα σε αγορά προβολέα και δεν θα χάσεις. Απλά όταν βλέπεις ταινίες κλείνε την λάμπα για να μην χάσεις την μαγεία.

Απλά όταν βλέπεις ταινίες κλείνε την λάμπα για να μην χάσεις την μαγεία.

sdrolito τι εννοεις ρεσυ οταν βλεπεις ταινιες κλεινε τη λαμπα? εννοεις στη τηλεοραση οταν βλεπει κατι εχασα.... :a0210:

sdrolito τι εννοεις ρεσυ οταν βλεπεις ταινιες κλεινε τη λαμπα? εννοεις στη τηλεοραση οταν βλεπει κατι εχασα.... :a0210:

:D αν καταλαβα καλα εννοει κλεινε το αμπαζουρ!

σας ευχαριστω ολους και χρονια σας πολλα. Πειτε μου αν μπορειτε ορισμενα μοντελα προβολεων μεχρι 2000 ευρω μαξιμουμ που να σου καλυτερη εικονα απο σινεμα. Το benq 1000+ κανει για την περιπτωση μου?

σας ευχαριστω ολους και χρονια σας πολλα. Πειτε μου αν μπορειτε ορισμενα μοντελα προβολεων μεχρι 2000 ευρω μαξιμουμ που να σου καλυτερη εικονα απο σινεμα. Το benq 1000+ κανει για την περιπτωση μου?

φιλε μου για τα λεφτα του οταν τον ειδα τη προηγουμενη βδομαδα επαθα κατι..... να σε προειδοποιησω οτι μεχρι τη προηγουμενη βδομαδα ο μονος προτζεκτορας που χα δει ηταν ο επσον 700. Συγκριτικα με τον hd20 διπλα διπλα μου αρεσε πολυ καλυτερα. Συγκριτικα παλι με τον anthem (αν κ δε θυμαμαι μοντελο) αν σκεφτεις οτι κοστιζε το 1/4 τον βρηκα αστερι.

τωρα μεχρι τα δυο χιλιαρικα παιζουν οι benq 6000, optoma hd82, panasonic 4000, epson 5500 (λιγουλακι παραπανω). Παντως επειδη ειναι κ πρωι πρωι ολο κ καποιον θα ξεχναω αλλα ειμαι σιγουρος οι ειδικοι εδω επι του θεματος θα σε διαφωτισουν... :grandpa:

αν μπορεις παντως.... βλεπε πρωτα κ μελετα :grandpa:

δυστυχως δεν υπαρχουν διαθεσιμοι προβολεις για θεαση στην Κυπρο γιαυτο θα βασιστω στις γνωμες σας. Αν υπαρχει καποιος που τους ειδε ολους ας μας πει λιγα πραγματα

Απάντηση: Re: Προβολεας ή τηλεοραση

δυστυχως δεν υπαρχουν διαθεσιμοι προβολεις για θεαση στην Κυπρο γιαυτο θα βασιστω στις γνωμες σας. Αν υπαρχει καποιος που τους ειδε ολους ας μας πει λιγα πραγματα

Είναι βέβαιο ότι θα πάρεις εξαιρετική εικόνα από προβολείς μέχρι τα 2.000 Ευρώ που θα σε κάνει αμέσως να ξεχάσεις την εικόνα του σινεμά. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Ο πιο σημαντικός είναι ότι άλλες οι 100-110 ίντσες του H.C. και άλλες οι 500 και άνω του σινεμά.

Ρίξε μια ματιά στην κατηγορία των προβολέων όπου έχουν ανοιχθεί νήματα με αντίστοιχο αίτημα (αγορά μέχρι 2000 Ε). Έχε υπόψη σου ότι ένας προβολέας έχει ορισμένες απαιτήσεις (π.χ. δεν βγάζουν όλοι τις ίδιες ίντσες από την ίδια απόσταση, δεν έχουν όλοι την ίδια φωτεινότητα, δεν έχουν την ίδια τεχνολογία, δεν μετακινείται σε όλους ο φακός, δεν τοποθετούνται όλοι στο ίδιο ύψος κ.λ.π.). Αποφάσισε που και πως θα τοποθετηθεί το μηχάνημα μέσα στο χώρο σου και μετά πας σε έρευνα αγοράς.

Είναι βέβαιο ότι θα πάρεις εξαιρετική εικόνα από προβολείς μέχρι τα 2.000 Ευρώ που θα σε κάνει αμέσως να ξεχάσεις την εικόνα του σινεμά. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Ο πιο σημαντικός είναι ότι άλλες οι 100-110 ίντσες του H.C. και άλλες οι 500 και άνω του σινεμά.

Ρίξε μια ματιά στην κατηγορία των προβολέων όπου έχουν ανοιχθεί νήματα με αντίστοιχο αίτημα (αγορά μέχρι 2000 Ε). Έχε υπόψη σου ότι ένας προβολέας έχει ορισμένες απαιτήσεις (π.χ. δεν βγάζουν όλοι τις ίδιες ίντσες από την ίδια απόσταση, δεν έχουν όλοι την ίδια φωτεινότητα, δεν έχουν την ίδια τεχνολογία, δεν μετακινείται σε όλους ο φακός, δεν τοποθετούνται όλοι στο ίδιο ύψος κ.λ.π.). Αποφάσισε που και πως θα τοποθετηθεί το μηχάνημα μέσα στο χώρο σου και μετά πας σε έρευνα αγοράς.

ο στρατηγος εμιλησεν!!! :grandpa: ακολουθα τις συμβουλες σωστα κ δε θα χασεις... :flipout:

στρατηγε ετοιμασε σημειωσεις για αυριο βαλε κ βιντεακια στο youtube του archer βρες κ τα πατερνακια κ σου ρχομαι :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προβολεας ή τηλεοραση

ο στρατηγος εμιλησεν!!! :grandpa: ακολουθα τις συμβουλες σωστα κ δε θα χασεις... :flipout:

στρατηγε ετοιμασε σημειωσεις για αυριο βαλε κ βιντεακια στο youtube του archer βρες κ τα πατερνακια κ σου ρχομαι :flipout::flipout::flipout:

Άλλος είναι ο στρατηγός, Μάκη!!!

Εγώ, ένα απλό ανθυπολοχαγάκι είμαι...:vroam:

ΥΓ

Έτοιμος είμαι!!!:D:D