Προβολεας ή τηλεοραση

Qapla' ή
220px-Qapla%27.svg.png
μάλλον... :p

Απάντηση: Re: Προβολεας ή τηλεοραση

Σαν ...ενδιαφέρουσα μου φαίνεται η γλώσσα των Klingon.
Κάνα φροντιστήριο τίποτα , μπας και μάθω και εγώ βρε παιδιά? :p

Γιώργο, ξεκίνα με TOS προχώρα σε TNG, DS9, Voyager και Enterprise.....όποια δυσκολία έχεις ρώτα τον Κλίνγκον από τη Βόρεια Ελλάδα!!!!:worshippy::worshippy:

Κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω. Για αποσταση 5,5 με 6 μετρα ο 1000+ θα μπορει να ανοιξει 120 ιντζες χωρις καθολου απωλειες στην ποιοτητα η θα πρεπει αναγκαστικα να παω στον 6500; Για πανι εχετε να μου προτεινετε κατι;

για χαρα!:)
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ρωταω εδω...
καταρχην ειμαι τελιως αρχαριος , δεν ξερω σχεδον τιποτα για τα video:)
εχω ενα σαλονι 6*7 περιπου, και θελω να βλεπω μονο ταινιες, ουτε παιχνιδια, ουτε tv. H αποσταση απο την οθονη θα ειναι 4-5 μετρα.
Και σκεφτομαι τωρα, να παρω καπια μεγαλη τηλεοραση (55 ιντσες και πανω), η καλυτερα προβολεα?
Απο λεφτα δεν θελω να ξεπερασω τα 1500-1700.
ΤI προτεινετε?
To πανι ειναι απαραιτιτο η κανει και ασπρος τοιχος? (ασχετος λεμε):))

καλύτερα προβολέας.

δές εδώ από που ξεκίνησε ο χρήστης erefer

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=80261

και που κατέληξε

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=80660

προσωπικά αν είχα ένα λευκό τοίχο σε καλή κατάσταση θα τα έσπρωχνα όλα σε πρώτη φάση στον προβολέα.

βέβαια ο προβολέας απαιτεί και κάποιο σύστημα για τον ήχο. αν έχεις είσαι ταμαμ. αν δεν έχεις θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το κόστος αγοράς του στο συνολικό budget σου.

εχω ενα καλο (tsakiridis aeolos kai triangle heliades) , αλλα ειναι μονο stereo.
επισης ουτε το 3d με ενδιαφερει πολυ.
Δηλαδη ο προβολεας του 1000 και του 1500 εχει μεγαλη διαφορα?
Καπια καλα μοντελα για προβολεα εκει στα 1500?

απο όσα εχω δεί Παύλο σε αυτά τα λεφτά ο w6000 ειναι κανόνι.. καπου εκεί θα σου βγεί αν ψαχτείς και η λάμπα του κρατάει πολλές ώρες.. oι JVC δυστυχώς θέλουν συχνότερα αλλαγή απ´όσο διάβασα.

Μπορείς βέβαια να κυμανθείς και στην περιοχή των 1000 με τους αξιοπρεπέστατους BenQ W1000+ και W1100...

Φίλε ο προβολέας, φθηνός ή ακριβότερος, θα κάνει το δωμάτιο που θα τοποθετηθεί ΣΙΝΕΜΑ, για 2-3 ωρίτσες.
Η τηλεόραση είναι πάντα τηλεόραση, δεν φτιάχθηκε για να απολαμβάνεις ταινίες, που είναι ο σκοπός ο δικός σου.

Τώρα για να πληροφορηθώ κι εγώ... μόνο DLP προτείνουμε στο φίλο;

Re: Απάντηση: Προβολεας ή τηλεοραση

Φίλε ο προβολέας, φθηνός ή ακριβότερος, θα κάνει το δωμάτιο που θα τοποθετηθεί ΣΙΝΕΜΑ, για 2-3 ωρίτσες.
Η τηλεόραση είναι πάντα τηλεόραση, δεν φτιάχθηκε για να απολαμβάνεις ταινίες, που είναι ο σκοπός ο δικός σου.

+1000

Έτσι ακριβώς!

και εγω προς τον Projectora λεω, αλλα ελεγα μπας και μεγαλωσαν οι τηλεορασεις:)
Γενικα τι πρεπει να προσεξω στους projectors?
H Διαφορα αναμεσα στο BenQ W1000+ W1100 και W6000 πια ειναι?
Και κατι ασχετο, πρεπει να μπαινουν αναγκαστικα στο ταβανι?με τα καλωδια τι γινεται?

O W1100 έχει λιγότερο rainbow effect, 2 ηχεία 10WRms (για να ακούς και τον ήχο από τον προβολέα, αλλά αυτή η δυνατότητα είναι μάλλον χρήσιμη μόνο σε παρουσιάσεις), VGA Loop out και δίνει μεγαλύτερη εικόνα από μικρότερη απόσταση. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερα από τον W1000+...