Προβολέας μέχρι 1200

livaspy

New member
30 January 2010
55
Καλησπέρα, παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να αγοράσω προβολέα.Λοιπόν είμαι μεταξύ των epson tw2900 - sanyo z700 επειδή έχω πρόβλημα χώρου.Ποιά η αποψή σας...?
ευχαριστώ.

με τον tw 2900 τι παίζει?φαίνεται καλός με καλή τιμή και με ενδιαφέρει και εμένα πολύ αλλά δεν τον βρίσκω.μάλλον παραεισαγωγή είναι...

και εμένα με ενδιαφέρει ο TW2900. Τον έχει κανείς για να μας δώσει τα φώτα του;

Καλησπέρα, παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να αγοράσω προβολέα.Λοιπόν είμαι μεταξύ των epson tw2900 - sanyo z700 επειδή έχω πρόβλημα χώρου.Ποιά η αποψή σας...?
ευχαριστώ.

Νομίζω ότι καλή αγορά με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν ο Epson TW-2900.
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του Epson TW-3500 και του Epson TW-2900 είναι η λάμπα που δεν είναι E-TORL αλλα UHE.
Νομίζω ότι άμεση ανταγωνιστες είναι οι 20 και 200 της Optoma αλλα και ο W-1000 της Benq. Φυσικά οι δυο τελευταίοι δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης του φακού.

Καλησπέρα, ρώτησα στο pl@isi για τον 2900 και τον 3500 και μου είπαν ότι έχουν εξαντληθεί...Μόνο ο 5000 στα 1760 ,έχουν καταργηθεί τα μοντέλα.???

...Έχεις δίκιο, παραγγελία μέσω της εταιρείας που εργάζομαι θα έκανα...έχουν όμως καταργηθεί.???

...Epson tw3500 αξίζει για τα λεφτά του 1499€ (plaisio) ή να περιμένω μήπως πέσει..???

1300 Στον Κοσμα.Τον ειδα στην επσον στο Χαλανδρι ευκρινης φωτεινος καλο μαυρο και χρωμα 2 χρονια στο μηχανημα 3 στην λαμπα ευκολη εγκατασταση

...Την τετάρτη θα παραλάβω το τερατάκι epson eh-tw3500...Για να δούμε θα είναι ο πρώτος μου...Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή...Απ’ότι διάβασα δεν έχει προβλήματα θερμοκρασίας και πλαστικών όπως ο tw5000...

...Η αλήθεια είναι ότι είχα πάθει ένα σόκ, γιατί στην Αμερική σε διάφορα site γράφανε ότι ενώ είναι best value for money πρέπει να είσαι τυχερός διότι σε κάποιους σκάγανε λάμπες σε μερικές ώρες, σε κάποιους άλλους είχε σταθερά pixel ( το γράφει και το manual ) κ.α. Ο δικός μου είναι ο πρώτος μου και πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει...
Στα (+)
1)zoom, lens : κάνεις ό,τι θέλεις...
2)Αθόρυβος...
3)Φωτεινός ακόμα και με το φως του σαλονιού αναμένο...
4)Καλή κατασκευή...
Στα (-)
1)Το καπάκι του φακού(ψεύτικο) -ενώ π.χ στο sanyo είναι αυτόματο
2)Μια μικρή υστέρηση στην κίνηση...
3)Δεν υποστηρίζει 1080p από pc...

Αν και δεν είμαι ειδικός παρά μόνο ένας αρχάριος στο θέμα θα τον συνιστούσα...Βέβαια πάνω απ’όλα η γνώμες των παιδιών που έχουν δεί πολλά με τα μάτια τους...

Με γεια το μηχανάκι!

Υποψιάζομαι ότι κάτι δεν έχει πάει καλά στο PC σου, αν δεν έχεις καταφέρει να του δώσεις 1080p. Όταν λες ότι δεν το υποστηρίζει, εννοείς ότι δεν στο βγάζει σαν επιλογή στις αναλύσεις που σου δίνει το PC, ή κάτι άλλο;