Προβολέας μεχρι 1500-1600 ευρω

DVD_GR

New member
22 May 2007
13
Ενδιαφερομαι να μου προτεινετε 2-3 μοντελα στο συγκεκριμενο ευρος τιμης.
Ο χωρος προβολης θα ειναι δωματιο 3,8 χ 3,8 .Μιας και ο τωρινος μου προβολεας ειναι πολυ απλος ενδιαφερομαι για κατι σχετικα καλυτερο απο τα 800χ600 που εχω τωρα ->> http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.180651

ευχαριστω πολυ.

Νομίζω στο συγκεκριμένο εύρος τιμών που αναφέρεις δεν υπάρχει.... "τίποτα"!!!

Από lcd πας σε panasonic 100, epson 700, sanyo Z5 και από dlp σε optoma 70. Όλοι τους είναι φτηνότεροι από τα 1500Ε. Όλοι έχουν ευχαριστημένους ιδιοκτήτες με άριστο value for money.

Σημαντικό συν έχει ο επσον 700, μια και είναι ο φτηνοτερος, ο πιο καλοπουλημένος στην κατηγορία αυτή, και τώρα και με 3ετή εγγύηση στη λάμπα!!!!!

Σε μεταχειρισμένο ίσως αξίζει να αναζητήσεις στις αγγελίες κάποιον Benq 8720. Υπήρχαν μερικοί στα 1300-1600Ε.

Re: Απάντηση: Προβολέας μεχρι 1500-1600 ευρω

Πας στην κορυφή των LCD , στην Sony και παίρνεις τον Topaz ή AW-15 ...

Σωστά, πολύ καλός προβολέας, καλύτερος ελαφρά από τον επσον αλλά πρεπει να συνεκτιμηθεί η διαφορά τιμής, συν τα.... "σερβις/εγγυήσεις" :grandpa:

Και κάποια πιθανά προβληματάκια με τη λάμπα του σονυ (αν φυσικά επιβεβαιωθούν από περισσότερους του ενός κατόχων).

απο τον toshiba που εχω τωρα η διαφορα σε τοιχο ειναι αισθητη?
πανι δεν εχω ακομα :( απο που προτεινετε να αγορασω?

Απάντηση: Re: Προβολέας μεχρι 1500-1600 ευρω

απο τον toshiba που εχω τωρα η διαφορα σε τοιχο ειναι αισθητη?
πανι δεν εχω ακομα :( απο που προτεινετε να αγορασω?

Απλα δεν θα εχει καμμια σχεση ο παλιος σου με τον νεο ακομη και σε τοιχο.

σταθερο ηλεκτρικο λογικα...ε δεν νοιωθω και πολυ απο αυτα!με ενδιαφερει να φαινεται αρκετα καλυτερα απο τοιχο,τωρα λεπτομερειες προτεινετε μου εσεις :D

Απάντηση: Re: Προβολέας μεχρι 1500-1600 ευρω

σταθερο ηλεκτρικο λογικα...

Μ' έστειλες τώρα....
icon10.gif
icon10.gif

DVD_GR το σταθερό πανί είναι σταθερό. Ούτε χειροκίνητο ούτε ηλεκτρικό.
Αυτός ο διαχωρισμός υπάρχει στις οθόνες που μαζεύουν.
Αν δεν έχεις πρόβλημα με το χώρο και μπορείς να βάλεις σταθερό πανί μην το συζητάς. Προχώρα.