Προβολέας

Nicole

Banned
2 July 2010
7
30 Lumen High Definition Φορητό μίνι Σπίτι / Γραφείο LCOS LED Micro Projector, Ο προβολέας έχει 4:03 υγρών κρυστάλλων σε πυρίτιο, LCOS οθόνη, θα μπορούμε να πούμε 17 γλώσσες. Αλλά νομίζω ότι είναι λίγο ακριβό, Es κοστίζει ακόμα και $ 332. :drummer:

Last edited by a moderator:
Τί ακριβώς ρωτάς?
είναι ένας φορητός προβολέας σε αρκετά καλή τιμή (στο πλαίσιο της 3Μ βγαίνουν περίπου 400 ) και προορίζεται για παρουσιάσεις κάτα κύριο λόγο - δηλαδή αν η δουλειά σου είναι πχ διαφημιστής και θέλεις να κάνεις παρουσιάσεις βίντεο-εικόνα στούς πελάτες σου, πάς το στήνεις απέναντι απο τοίχο, το συνδέεις με λάπτοπ ή βάζεις κάρτα μνήμης και κάνεις παρουσίαση.
Αν δεν κάνω λάθος βγάζουν ~50" ίντσες

Τί ακριβώς ρωτάς?
είναι ένας φορητός προβολέας σε αρκετά καλή τιμή (στο πλαίσιο της 3Μ βγαίνουν περίπου 400 ) και προορίζεται για παρουσιάσεις κάτα κύριο λόγο - δηλαδή αν η δουλειά σου είναι πχ διαφημιστής και θέλεις να κάνεις παρουσιάσεις βίντεο-εικόνα στούς πελάτες σου, πάς το στήνεις απέναντι απο τοίχο, το συνδέεις με λάπτοπ ή βάζεις κάρτα μνήμης και κάνεις παρουσίαση.
Αν δεν κάνω λάθος βγάζουν ~50" ίντσες

Έχετε δίκιο. Νομίζω ότι ο προβολέας είναι ακριβό. Αλλά είναι πολύ χρήσιμο για εμάς. Οι άνθρωποι μπορούν να το αγοράσουν και το βάζουμε στο σπίτι για να δει την ταινία. Είναι πολύ καλή. :award:

Απάντηση: Re: Προβολέας

Έχετε δίκιο. Νομίζω ότι ο προβολέας είναι ακριβό. Αλλά είναι πολύ χρήσιμο για εμάς. Οι άνθρωποι μπορούν να το αγοράσουν και το βάζουμε στο σπίτι για να δει την ταινία. Είναι πολύ καλή. :award:

Please stop advertising tin*****, nobody will ever buy from there.
Your link has been removed.

τελικά τα Ελληνικά αποτελούν πολύ δύσκολη γλώσα για μετάφραση ακόμη και για το google...