Όταν είδα τη διαφορά στην κίνηση ανάμεσα σε παλιά τηλεόραση TFT και καινούρια 3D (LG και οι δυο, δεν θυμάμαι μοντέλα, 200Hz νομίζω η καινούρια) σε ένα φίλο έπαθα πλάκα.
Αρκεί μόνο ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει 3D όποτε και να παίξει ταινία σε 48 η 60fps, η υπάρχουν περισσότερες διάφορες?
Παρ'όλα αυτά η κίνηση σε μια άλλη 3D τηλεόραση plasma με 1600 η 2000Hz δε μου φάνηκε τόσο διαφορετική από αυτή με τα 200, και το lag ήταν τόσο μεγάλο που ήταν ακατάλληλη για παιχνίδια.
Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τους προβολείς? Ένας 720p 3D θα δώσει ομαλότερη κίνηση απ ότι ένας μη 3D? Το 3D το θεωρώ προσωπικά δευτερεύον.
Άνετα θα προτιμούσα την ομαλή κίνηση σε ένα 720p πάρα 1080p και καρεδιάσματα.
Βέβαια ότι πληρώνεις παίρνεις... και το budget περιορισμένο.
Αρκεί μόνο ότι έχει τη δυνατότητα να παίξει 3D όποτε και να παίξει ταινία σε 48 η 60fps, η υπάρχουν περισσότερες διάφορες?
Παρ'όλα αυτά η κίνηση σε μια άλλη 3D τηλεόραση plasma με 1600 η 2000Hz δε μου φάνηκε τόσο διαφορετική από αυτή με τα 200, και το lag ήταν τόσο μεγάλο που ήταν ακατάλληλη για παιχνίδια.
Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τους προβολείς? Ένας 720p 3D θα δώσει ομαλότερη κίνηση απ ότι ένας μη 3D? Το 3D το θεωρώ προσωπικά δευτερεύον.
Άνετα θα προτιμούσα την ομαλή κίνηση σε ένα 720p πάρα 1080p και καρεδιάσματα.
Βέβαια ότι πληρώνεις παίρνεις... και το budget περιορισμένο.