Παιδια,χτες προσπαθησα να κανω παρουσιαση φωτογραφιων στη pioneer LX5090 μεσω usb stick και απογοητευτηκα.ανεβασα φωτογραφιες αναλυσης 1600x1200 και μεγεθος απο 300 kb εως 1 mb που κατεβασα απο το διαδυκτιο(τοπια,μνημεια,καστρα,ζωα κτλπ) και μαλιστα τα χαρακτηριζε σαν high definition wallpapers.Η αναλυση ειναι μαλλον χαμηλη και η ευκρινια ακομα και απο 4-5 μετρα αποσταση απο την τηλεοραση αποκαρδιοτικη...τι συμβαινει?ειναι λιγο το 1600 επι 1200?ειναι μικρο το αρχειο και πρεπει να ειναι πανω απο 3 mb? η μηπως σε 50αρι πανελ να μην περιμενω να δω εντυπωσιακες φωτογραφιες?
αν τραβηξω με την ψηφιακη μου που βγαζει σε 3200 επι 2400 και μεγεθος 2,5 mb θα νε καλυτερα?αν και δε βγαζω και τοσο καλες...θελω μαγευτικα τοπια!τι μου προτεινετε?ευχαριστω εκ των προτερων και sorry αν το δημοσιευσα σε λαθος μερος!
αν τραβηξω με την ψηφιακη μου που βγαζει σε 3200 επι 2400 και μεγεθος 2,5 mb θα νε καλυτερα?αν και δε βγαζω και τοσο καλες...θελω μαγευτικα τοπια!τι μου προτεινετε?ευχαριστω εκ των προτερων και sorry αν το δημοσιευσα σε λαθος μερος!