Προβολη σε πολλες ιντσες

Re: Απάντηση: Προβολη σε πολλες ιντσες

5 εκατοστα για πλαισιο σε τετοιο καδρο και ΕΞΩ ειναι λιγο κατα την γνωμη μου !

:grinning-smiley-043 στην γνωμη σου.

Δεν εχω πειρα σε τετοια μεγεθη, θεωρησα οτι ειναι στανταρ.

Πιθανοτατα να ειναι λιγο

Πάρε με το καλό τον προβολέα και μετά αφού τον βάλεις να προβάλει σιμάδεψε το κάδρο του πάνω στο πανί , τράβα ευθείες γραμμές με μια πήχη , πάρε ένα μαύρο ματ σπρέι , χάρτωσε με μια χαρτοταινία γύρο γύρο για να μην σου ξεφύγει τα χρώμα και ψέκασε . Σε 3 λεπτά είσαι έτοιμος .

Δες ως το έκανα εγώ . http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12773&page=3

Πάρε με το καλό τον προβολέα και μετά αφού τον βάλεις να προβάλει σιμάδεψε το κάδρο του πάνω στο πανί , τράβα ευθείες γραμμές με μια πήχη , πάρε ένα μαύρο ματ σπρέι , χάρτωσε με μια χαρτοταινία γύρο γύρο για να μην σου ξεφύγει τα χρώμα και ψέκασε . Σε 3 λεπτά είσαι έτοιμος .

Δες ως το έκανα εγώ . http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12773&page=3

Κωστα, ευχαριστω!!! :grinning-smiley-043

Πραγματικα ευκολο κι αποτελεσματικο :antlers:

Κωστα, ευχαριστω!!! :grinning-smiley-043

Πραγματικα ευκολο κι αποτελεσματικο :antlers:

Υπάρχει άλλο Drive-in στη Ρόδο;
icon10.gif

Υπάρχει άλλο Drive-in στη Ρόδο;
icon10.gif

Drive-In δεν βολευει Μπαμπη μου...

Που να βαλουμε μεσα στο αμαξι τα παϊδακια την ωρα που θα βλεπουμε την ταινια!!! :grinning-smiley-043

Drive-In δεν βολευει Μπαμπη μου...

Που να βαλουμε μεσα στο αμαξι τα παϊδακια την ωρα που θα βλεπουμε την ταινια!!! :grinning-smiley-043

Ά ρε μπαγάσα..... Πολύ σε ζηλεύω...
Φτιάξτο εσύ κι εγώ θα κανονίσω να κατέβει ο Μελίδης Αθήνα και transit να την κάνουμε για Ρόδο...

(Όχι για τον προβολέα βέβαια.....Να σου ρυθμίσει την ψησταριά...):flipout:

Το καλοκαιρι θα σας εχω ανοικτη προσκληση για βραδυες EURO!!!! Ολοι ευπροσδεκτοι!!! :ADFADF1:

Με 10εκ καλα θα ειμαι? Να μην παω περισσοτερο ομως γιατι δεν θα χτυπαει και ωραια...

8 με 10 ποντους πιστευω ειναι μια χαρα. Δες και το αισθητικο μερος της ιστοριας γιατι δεν ξερω πως ειναι ο χωρος που θα μπει και τι βλεπει το ματι γυρω απο την οθονη, και πραξε αναλογα.

8 με 10 ποντους πιστευω ειναι μια χαρα. Δες και το αισθητικο μερος της ιστοριας γιατι δεν ξερω πως ειναι ο χωρος που θα μπει και τι βλεπει το ματι γυρω απο την οθονη, και πραξε αναλογα.

Χρηστο, thanks :grinning-smiley-043

(Εσενα θα σου εχω γιαουρτακι οταν ερθεις, γιατι και οι 2 μας θελουμε λιγο διαιτα...:slapface: :grinning-smiley-043)

Χρηστο, thanks :grinning-smiley-043

(Εσενα θα σου εχω γιαουρτακι οταν ερθεις, γιατι και οι 2 μας θελουμε λιγο διαιτα...:slapface: :grinning-smiley-043)

Μπα, θα κανονησω να ερθω κολυμπωντας ( σου ειπα απο που ), οποτε θα ειμαι φιτ :jester:

Οριστε και η οθονη προβολης πλατους 3.40μ που εχει στηθει ηδη στον κηπο. Θα την περασει 3 χερια σπατουλαρισμα ο μπογιατζης και θα την βαψει μετα. Τελος θα φτιαξω και το μαυρο πλαισιο των 8-10 εκ.
Πως σας φαινεται?? :antlers:

Attachments

• othoni.jpg
    othoni.jpg
    145.3 KB · Views: 35
Νοτ μπαντ ατ ολ !!

Κριμα που παει χαμενος ο υπολοιπος τοιχος απο πισω. Μια χαρα 16/9 καδρακι θα εκανες. Αλλα οπως εχω καταλαβει, περιμενεις πως και πως το euro εεε? :flipout::grinning-smiley-043

Χρηστο, απο δεξια με επερνε να μεγαλωσω μεχρι την ακρη του τοιχου που εχει απο πισω, αλλα απο αριστερα, εχει δεντρα και δεν μπορουσα. Ηδη θα ξεριζωσω ενα μικρο που εμποδιζει, μην καταστρεψουμε κι ολοκληρο τον κηπο!!! :grinning-smiley-043

Μια χαρά είσαι αλλά τόσο μεγάλη από κάτω γιατί ? Θα μου πεις θα το βάζω μαύρο αλλά που θα βάλεις το κεντρικό ηχείο? Αριστερά και δεξιά απ ότι βλέπω έχεις χώρο για ηχεία . Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και ένα σκέπαστρο από πάνω για να μην σου βρέχεται . Με τι υλικά την έφτιαξες ?

Κωστα, ηχεια θα εχω 2 στην αυλη, δεν θελω 5.1. Αυτο μπορει να γινει αργοτερα με χρηση καποιων ασυρματων ηχειων. Δεν την εφτιαξα εγω, αλλα ο μαστορας που μου εφτιαξε τις γυψοσανιδες στο σπιτι. Απλα αυτη ειναι τσιμεντοσανιδα, για αυτο και επρεπε να πιασει μεχρι κατω. Εχει στις 2 ακρες 2 μεγαλους κυλοδοκους κι ενδιαμεσα απο πισω (ξεχασα να τραβηξω φωτο) εχει μεταλλικο πλεγμα για να την στηριζει. Απλα θα την κλεισω γυρω γυρω γιατι μενει ενας μικρος χωρος απο πισω, οποτε να μπορω να βαλω τιποτα εργαλεια του κηπου αργοτερα ή καμια σκαλα. Σαν πολυ μικρη αποθηκη δηλαδη για πολυ λιγα πραγματα.

Μανωλη, αστα αυτα και ψαχνε τι μηχανημα θα παρουμε!!! :guitarist:

:offtopic:
Αλήθεια, τί μουσική θα παίξει στο γλέντι του γάμου? :behead:

Να φέρω κανένα CD ή καμιά κιθάρα?
:guitarist: