Προδιαγραφές CD Player

Αν και γενικώς δεν προτείνω μηχανήματα να πω και εγώ την γνώμη μου για ένα CD που χτυπάει ότι του έχω βάλει δίπλα του (μέχρι 18000 έχω φτάσει). το Cambridge 640 με μια μικρή μετατροπή και έχει γύρω στα 450 με 500 Ε.
Και το karat που λει ο pleo φαίνεται πολύ καλό.

και ακομα καλυτερα το Cambridge 740 με την ιδια μετατροπη (μαλλον θα σου βγει κατω απο 1000 και εχεις πηγη με χρηση αλγοριθμων της Anagram για την μειωση του jitter).... Σιγουρα η καλυτερη value for money λυση στον πλανητη και εχεις και DAC για συνδεση με υπολογιστη που δεχεται ψηφιακη εισοδο 24/192!!

Να προτείνω κι εγώ κάτι που πιστεύω και εισάγω:
Με ένα BENCHMARK DAC-1 (950 ή 700 μεταχ.) και ένα CD ή DVDplayer το υπάρχον ή ένα των 200-300 ευρω, θα έχετε πηγή πολλαπλάσιας αξίας.
Μία δοκιμή είναι το ασφαλέστερο πάντα.

Είναι εύκολο να έχω μία τεχνική εξήγηση για αυτή την πρόταση; (η οποία φαίνεται ενδιαφέρουσα αν και ακριβότερη!)

...ώστε να καταλάβω όσο το δυνατόν καλύτερα τα ελάχιστα απαιτούμενα χαρακτηριστικά της συσκευής CDplayer ή DVDplayer που πρέπει να χρησιμοποιήσω ή να αναζητήσω!

---

και ακομα καλυτερα το Cambridge 740 με την ιδια μετατροπη (μαλλον θα σου βγει κατω απο 1000 και εχεις πηγη με χρηση αλγοριθμων της Anagram για την μειωση του jitter).... Σιγουρα η καλυτερη value for money λυση στον πλανητη και εχεις και DAC για συνδεση με υπολογιστη που δεχεται ψηφιακη εισοδο 24/192!!

Ακομα να το δοκιμασουμε ….πρεπει να παρει κεφαλια αυτό το πραμα !