Prodigy Cube...

πωπω Αποκάλυψη το J.River, πιο αεράτα πρίμα, κίλερ μπάσσο και καλύτερη ρυθμικότητα, κορυφαίο! να σαι καλά Βασίλη.
το μόνο που πήραξα στον πλειερ ήταν να επιλέξω τη κάρτα μου στα Audio Output --->Output mode settings--->Device-->SPDIF Interface(Prodigy Cube 24/96) ,
όταν λες να παίζει απ τη Ram εννοείς να επιλέξω στο Output Mode αντί Direct Sound το Disc Writer? ή είναι κάτι άλλο?

Thanks Sonus Naturalis θα δοκιμαστεί και αυτό σύντομα.

Ωραία έγινε και αυτό, το Live at Leeds τώρα στο πλει και νοιώθω τις μπαγκέτες του Κeith Moon να σχίζουν τον αέρα δίπλα μου :drummer: :grinning-smiley-043

Το Asio4all το τρέχουμε μόνο σε Win XP.
Όχι στα 7άρια Win.
Αφού πλέον τρέχεις τα 7άρια διώξ'το, σβήστο, είναι άχρηστο.

Επίσης, σάν player δοκίμασε αυτόν πού είναι και τζαμπέ:
J. River Media JukeBox 14
Γιά'μένα ο καλύτερος.
(Κατόπιν ρύθμισε και να παίζει από την RAM και θα είσαι άρχοντας)

-bye-

Εγώ παίζω την prodigy cube με JRiver17 και asio4allv2 σε windows 7 32bit και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ηχητικό αποτέλεσμα που ακούω,καλύτερο απ' οτιδήποτε άλλο εχω δοκιμάσει.

Ρε τι παθαμε με το Jriver!!!!
Εχουμε πουθενα ανοιξει σχετικο θεμα ή να πλακωσω τις ερωτησεις εδω μεσα????

Ρε τι παθαμε με το Jriver!!!!
Εχουμε πουθενα ανοιξει σχετικο θεμα ή να πλακωσω τις ερωτησεις εδω μεσα????

βρε Μιχάλη κοντεύουν δυό χρόνια από τότε που σου το πρότεινα...

Εγώ παίζω την prodigy cube με JRiver17 και asio4allv2 σε windows 7 32bit και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ηχητικό αποτέλεσμα που ακούω,καλύτερο απ' οτιδήποτε άλλο εχω δοκιμάσει.

Δέν σου χρειάζεται ο asio4allv2 εφ'όσον παίζεις σε Win7

βρε Μιχάλη κοντεύουν δυό χρόνια από τότε που σου το πρότεινα...

Φιλε μου,οπως παντα,σε ακουσα και αν θυμασαι το ειχα δοκιμασει και ειχα παθει πλακα,
αλλα ηταν επι πληρωμη και δεν το κρατησα.
Αυτο ομως που προτεινε ο Βασιλης ειναι δωρεαν και αλλαζει πολυ το πραγμα!!!!

Ρε παιδια οταν μιλαμε για wasapi εννοουμε αυτοματα foobar ή το δουλευουμε και με αλλα προγραμματα???
Τουτο δω παντως, τετοια επιλογη δεν εχει.

Φιλε μου,οπως παντα,σε ακουσα και αν θυμασαι το ειχα δοκιμασει και ειχα παθει πλακα,
αλλα ηταν επι πληρωμη και δεν το κρατησα.
Αυτο ομως που προτεινε ο Βασιλης ειναι δωρεαν και αλλαζει πολυ το πραγμα!!!!

για το δωρεάν σου έλεγα...

Στο JRiver Media Jukebox κάνετε κλίκ στο "Εργαλεία>Μουσική" και τσεκάρετε την επιλογή Play files from memory instead of disk.
Και, στην αποκάτω Prebauffering επιλογή ορίζεται τον ελάχιστο δυνατό χρόνο (2 seconds) που επιβαρύνει λιγότερο τις υπολογιστικές δυνατότητες του υπολογιστή σας

άντε πάλι....
για τα windows είναι.
ό,τι και νάχεις μετά φούμπαρ, ποτάμι, γουιναμπ βλέπει αυτό.

Δέν σου χρειάζεται ο asio4allv2 εφ'όσον παίζεις σε Win7

Ωραία και γιατί εγώ νομίζω ότι με asio4allv2 ακούω πιο καλά απ' όλα τα άλλα,πχ.wasapi.
Τι στο καλό αυθυποβάλομαι;
Και έχω κάνει πολλές δοκιμές,όχι κάνα δύο φορές,αλλά πολλές.