Στέλιος Π.
Supreme Member
Re: Απάντηση: προεδρευόμενη κοινοβουλευτική χουντοκρατία
Αν θεωρεις οτι ανηκεις σε αυτη τη μεριδα που περιγραφεις πιο πανω (συγνωμη για το κουτσουρεμα του ποστ, δεν αλλαζω το νοημα ομως) τοτε πολυ καλα κανεις και χρησιμοποιεις και εσυ το μας και το -με οπως εκανε και ενας αλλος φιλος πιο πριν.
Εμενα παντως να μου επιτρεψεις να μη συμμετεχω στο μας αυτο που εννοεις...
Απλα τα πραγματα.
Αντί να τους στείλουμε αδιάβαστους τους ξανακάναμε κυβέρνηση
(και χιλιάδες τέτοια παραδείγματα)
Όσο και αν με στενοχωρεί και όσο κι αν μου φαίνεται αδιανόητο να το πιστέψω...αυτή είναι η φάρα μας
Ατομιστές , εγωίσταροι και μόνο η πάρτη μας...και όλοι οι άλλοι ας πάνε να πνιγούνε . Δε μπα να γκρεμιστεί το σύμπαν! ..εγώ να βολευτώ!
Και αν νομίζετε ότι δεν είναι έτσι, σκεφτείται πως συμπεριφέρονται στο δρόμο αυτοί που οδηγούν
Αυτοί που οδηγούν... είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν!
ή πόσες φορές περιμένετε στην ουρά και χώνονται διάφοροι ελληνάρες δεξιά και αριστερά λες και εσύ είσαι ο μ@λ@κας που κάθεσαι και περιμένεις
Όσο υπάρχει αυτή η νοοτροπία και τα δάνεια να μας χαρίσουν, τα ίδια και χειρότερα θα πάθουμε
Αυτή η κουτοπονηρία και η αλαζονεία μας έφαγε που θεωρεί ο κάθε άσχετος ότι είναι κάτι ανώτερο από όλους τους υπόλοιπους
Τώρα πως καταντήσαμε έτσι, ειλικρινά δεν έχω ιδέα)
Αν θεωρεις οτι ανηκεις σε αυτη τη μεριδα που περιγραφεις πιο πανω (συγνωμη για το κουτσουρεμα του ποστ, δεν αλλαζω το νοημα ομως) τοτε πολυ καλα κανεις και χρησιμοποιεις και εσυ το μας και το -με οπως εκανε και ενας αλλος φιλος πιο πριν.
Εμενα παντως να μου επιτρεψεις να μη συμμετεχω στο μας αυτο που εννοεις...
Απλα τα πραγματα.