supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
πάντως ο έλληνας το έχει το κουσούρι.
Αμα δεν βρίσκει τον μπαμπά, θα πάει στον γιό.
Θεωρεί ότι είναι το ίδιο.
Τουλάχιστον ο Παπακωσταντίνου μίλαγε ελληνικά . Ο Βενιζέλος θα μιλάει
και δε θα καταλαβαίνει κανείς τίποτα!
δηλαδή όταν σου παίρνουν το πορτοφόλι σε νοιάζει αν θα καταλαβαίνεις τι σου λένε...?
Μόλις μπήκα στο σπίτι από κάτι δημόσιες υπηρεσίες που είχα πάει
Δε ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλαίω...
Συζητούσαν οι υπάλληλοι μεταξύ τους και έλεγαν ότι ο Βενιζέλος είναι
καλύτερος από τον Παπακωσταντίνου άρα θα πάμε καλύτερα!!!
Μάααααλιστα ...έβαλε ένα συνταγματολόγο
Γιατί, μήπως ο Μπένυ δεν θα τα παίρνει τα πορτοφόλια;
εγώ τι είπα?
Ευχαριστώ για την απάντηση... αν θες πες μου και κάτι τελευταίο... το αμερικλάνοι είναι ρατσιστικό? σε ενοχλεί? το χρησιμοποιείς? αντιδράς όποτε το βλέπεις γραμμένο?
![]()
Επίσης, δεν είναι μόνο οι Αμερικάνοι έτσι.
Τη φιλοσοφία "my private space" την έχουν και οι βόρειοι Ευρωπαίοι.
Αν π.χ. πέσεις στη μέση μιας πλατείας και κλαις, ένας Φιλανδός δεν πρόκειται καν να σε πλησιάσει. Όχι για κακό, απλά θεωρούν ότι δεν έχουν λόγο να αναμιγνύονται με τα προσωπικά σου.![]()
Αναφέρεσαι στην κυριαρχη ιμπεριαλιστική τους πολιτική που ειναι δολοφονική..
Δηλαδή αν αναφέρομαι στην κυρίαρχη πορτοφολική πολιτική της χώρας μας έχω το δικαίωμα να λέω ότι οι Έλληνες είναι κλέφτες;![]()
Μη το γυρίσουμε τώρα στην ανάλυση των λαών... είναι όπως είναι...
Τελικά ρε συ, είναι ή δεν είναι ρατσιστικό το "αμερικλάνοι"? το "φονιάδες των λαών"? Αυτό ρωτάω...
Είμαι ρατσιστής που τους αποκαλώ έτσι?
Οχι.
Αναφέρεσαι στην κυριαρχη ιμπεριαλιστική τους πολιτική που ειναι δολοφονική..
Φυσικά και ο Αμερικανικος Ιμπεριαλισμός ειναι εγκληματικός,οπως και η κυριαρχη πολιτική τού Ισραηλινού κράτους,και φυσικά οχι ολοι οι Εβραίοι στο θρήσκευμα.
Άσχετα με το τι πιστεύω ή όχι, ναι, είναι ρατσιστικό το να τσουβαλιάζεις έτσι έναν λαό.
Αλλά πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που να έχει βγει στην ευρύτερη κοινωνία και μην είναι ρατσιστής;
Από τη στιγμή που κάποιος θεωρεί ότι μία 'ράτσα' έχει εκ γεννησιμιού της κάποια καλύτερα γνωρίσματα από μία άλλη, είναι ρατσιστής.
Ακόμη και αν πιστεύει ότι τα Κόκερ είναι καλύτεροι κυνηγοί πουλιών από τα Μπόξερ...
Δηλαδή αν αναφέρομαι στην κυρίαρχη πορτοφολική πολιτική της χώρας μας έχω το δικαίωμα να λέω ότι οι Έλληνες είναι κλέφτες;![]()
+++
οff topic...
Σπύρο νομίζω ότι ιουδαϊσμός είναι το θρήσκευμα και Εβραίος είναι η καταγωγή-φυλή-Έθνος. Ισραηλινός δε, είναι ο κάτοικος πολίτης του κράτους Ισραήλ. Γνώμη μου είναι ότι δικαίως τα κοσμητικά πάνε στους Εβραίους, αφού ως γνωστόν τα κέντρα αποφάσεων του Ισραήλ βρίσκονται εκτός της μικρής αυτής χώρας.
Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με ώστε να μην παραπληροφορήσω καθότι είναι λεπτό το ζήτημα.
ί!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.