Προεκλογικά Θα θα Θα

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,505
Ελευσίνα
Διαβάστε το ως το τέλος, είναι πολύ ενδιαφέρον.

Στο κόμμα μας, πραγματοποιούμε αυτό που υποσχόμαστε.
Μόνο οι ανόητοι θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι
δεν αγωνιζόμαστε κατά της διαφθοράς.
Διότι, ένα είναι βέβαιο για μας:
Η τιμιότητα και η διαφάνεια είναι προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Αποδεικνύουμε ότι πλανάται όποιος πιστεύει πως
οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να μετέχουν στην κυβέρνηση όπως στο παρελθόν.
Διασφαλίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, ότι
η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι ο κύριος σκοπός της διακυβέρνησής μας.
Παρά ταύτα, υπάρχουν ακόμα ανόητοι άνθρωποι που πιστεύουν πως
θα είναι δυνατόν να εξακολουθεί κανείς να κυβερνά
με παλαιοπολιτικά τερτίπια.
Όταν αναλάβουμε την εξουσία, θα κάνουμε το παν ώστε
να τεθεί τέρμα στις προνομιακές καταστάσεις και στην ευνοιοκρατία
δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση
να πεθάνουν της πείνας τα παιδιά μας
Θα πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας ακόμα και
να στερέψουν πλήρως οι οικονομικοί πόροι
θα ασκήσουμε την εξουσία ώσπου
θα έχετε καταλάβει ότι από δω και πέρα
είμαστε η «ΝΕ.ΠΟ», η «Νέα Πολιτική».

Διαβάστε τώρα από κάτω προς τα πάνω..
αρχίζοντας από την τελευταία γραμμή και ανεβαίνοντας γραμμή-γραμμή ως την αρχή.

καλή ψήφο....

Όποιος βγεί στο βήμα να βγάλει λόγο και τα διαβάσει ανάποδα τότε έχει την πλήρη στήριξή μου , θα τον ψηφίσω ξέροντας οτι δεν θα με κοροιδέψει.

Άψογο και στα πλαίσια της πραγματικότητας... Σκέφτομια να φτιάξω και μια αφίσα no name υποψήφιου Δήμαρχου κλπ που σαν μοτο αντί για τα «Για μια καλύτερη Aθήνα κλπ» θα έχει «Θέλω και εγώ να φάω»...

Απάντηση: Re: Προεκλογικά Θα θα Θα

MHTΣ said:
Άψογο και στα πλαίσια της πραγματικότητας... Σκέφτομια να φτιάξω και μια αφίσα no name υποψήφιου Δήμαρχου κλπ που σαν μοτο αντί για τα «Για μια καλύτερη Aθήνα κλπ» θα έχει «Θέλω και εγώ να φάω»...

οχι θελω........

να λεει : ( ρε παιδια εγω ποτε θα φαω;;)

Re: Απάντηση: Re: Προεκλογικά Θα θα Θα

Μπελλος Ευαγγελος said:
οχι θελω........

να λεει : ( ρε παιδια εγω ποτε θα φαω;;)
Μα δεν χρειάζεται να το γράψουμε βρέ παιδιά φαίνεται από την φάτσα τους το «θα τα φάω όλα»
Εκτός από ένα υποψήφιο που έχω στη γειτονιά μου που η φάτσα του λεει
« Εγώ δεν θα φαω τίποτα, οι άλλοι θα τα φάνε όλα, αλλά εγώ θα την πληρώσω» :damnyou:

Φίλοσ μου δημοτικός σύμβουλος σε μικρό δήμο έβγαλε κάτι τιμολόγια από τα φορτηγά του δήμου και διαπίστωσε ότι τα φορτηγά αυτά παίρνουν 90 κιλά λάδια και 120 κιλά παραφλού (αντιψυκτικό).
Επισκευή κινητήρα με αλλαγή ελατηρίων στοιχίζει 9500 με το ΦΠΑ.
Ελαστικά από αυτό το όχημα που πετάει αλάτι στους δρόμους το χειμώνα, κοινώς αλατιέρα, στοιχίζουν 1200 ευρώ το ένα.
Και από πετρέλαιο πρέπει βάσει της κατανάλωσης να καίνε περίπου 3 λίτρα το χιλιόμετρο.
Ούτε 12μετρο σκάφος να ήταν!
Ας μην πω άλλα. Φτάνουν.

Μελίδης Μιχάλης said:
Φίλοσ μου δημοτικός σύμβουλος σε μικρό δήμο έβγαλε κάτι τιμολόγια από τα φορτηγά του δήμου και διαπίστωσε ότι τα φορτηγά αυτά παίρνουν 90 κιλά λάδια και 120 κιλά παραφλού (αντιψυκτικό).
Επισκευή κινητήρα με αλλαγή ελατηρίων στοιχίζει 9500 με το ΦΠΑ.
Ελαστικά από αυτό το όχημα που πετάει αλάτι στους δρόμους το χειμώνα, κοινώς αλατιέρα, στοιχίζουν 1200 ευρώ το ένα.
Και από πετρέλαιο πρέπει βάσει της κατανάλωσης να καίνε περίπου 3 λίτρα το χιλιόμετρο.
Ούτε 12μετρο σκάφος να ήταν!
Ας μην πω άλλα. Φτάνουν.

καλα βρε συ ........... δεν ξερεις που εχουν φτασει η τιμες για τα απλα ορυκτελαια για ντιζελ ;;;;;;;;

Λαστιχα και ολα τα παρφενουαλια εδω και κατι χρονια εμπιπτουν σε ιδιαιτερη τιμολογιση λογω Μητροπολιτικων τελων, λογω ΦΠΑ , λογω ΑΜΚΤΚ , λογω ΒΟΜΠ , λογω ΥΜΠΚ και λοιπων......... :Banane0: :Banane0:

οτι πεις απο δω και περα να ξερεις θα χρησιμοποιηθει εναντιον σου .... :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Προεκλογικά Θα θα Θα

Theotokatos Konstantinos said:
Μα δεν χρειάζεται να το γράψουμε βρέ παιδιά φαίνεται από την φάτσα τους το «θα τα φάω όλα»
Εκτός από ένα υποψήφιο που έχω στη γειτονιά μου που η φάτσα του λεει
« Εγώ δεν θα φαω τίποτα, οι άλλοι θα τα φάνε όλα, αλλά εγώ θα την πληρώσω» :damnyou:

XAXA!!! Mπα δεν νομίζω. Kανένας δεν φεύγει ευχαριστημένος. Όλοι κάτι τρώνε... A ρε garbage politics...