Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Απάντηση: Re: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Διαγωνισμός αριστεροφροσύνης "βαρέων βαρών"...

Δεν δηλώνω αριστερός.
Απλά συμπαθών.
Οταν ξαναοριστεί η έννοια το συζητάμε..
Αλλως τε η ´σύγχρονη αριστερά´κάνει ότι μπορεί για το αντίθετο.
Και ειμαι και ´κοινοβουλευτικός´.Δηλαδή συντηρητικός.-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προεκλογικές αντιλήψεις περί

Καλά νάμαστε και θα δείξει το πώς θά εξελιχθούν τά πράγματα......

επειδή εγώ δεν του μιλάω, πες του Κροπότκιν, από πάνω, να μην φυτρώνει εκέι που δεν τον σπέρνουν :BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προεκλογικές αντιλή

επειδή εγώ δεν του μιλάω, πες του Κροπότκιν, από πάνω, να μην φυτρώνει εκέι που δεν τον σπέρνουν :BDGBDGB53:

:ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Δεν δηλώνω αριστερός.
Απλά συμπαθών.
Οταν ξαναοριστεί η έννοια το συζητάμε..
Αλλως τε η ´σύγχρονη αριστερά´κάνει ότι μπορεί για το αντίθετο.
Και ειμαι και ´κοινοβουλευτικός´.Δηλαδή συντηρητικός.-bye--bye-

Είδες που όλα είναι θέμα ορισμών? Στο είχα πει και ιδαιτέρως ότι οι πολιτικές παρεξηγήσεις ξεκινάνε όταν η ίδια λέξη σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθέναν. Πώς να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω όταν δεν είμαι σίγουρος για τις λέξεις "συμπαθών", "αριστερός", "κοινοβουλευτικός", "συντηρητικός"?
Γι' αυτό δεν μπορεί να γίνει εύκολα κουβέντα εδώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Είδες που όλα είναι θέμα ορισμών? Στο είχα πει και ιδαιτέρως ότι οι πολιτικές παρεξηγήσεις ξεκινάνε όταν η ίδια λέξη σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθέναν. Πώς να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω όταν δεν είμαι σίγουρος για τις λέξεις "συμπαθών", "αριστερός", "κοινοβουλευτικός", "συντηρητικός"?
Γι' αυτό δεν μπορεί να γίνει εύκολα κουβέντα εδώ.

Ε,καλά τότε.
Από αύριο θά μιλάω μόνον γιά χόκεϋ.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Σε φόρουμ είμαστε μωρέ Γιάννη.
Εχεις παρακολουθήσεις συζητήσεις στό Πάντειο??:blink::blink:
Εννοώ όταν δεν ασχολούνται με τά τζακούζια..:cool:
Υ.Γ
Παντως στίς διαφωνίες μου με τον Λύμπε ουδείς πουλά ´μεγαλύτερη αριστεροφροσύνη´.
Τουλάχιστον πάντως εκτιθέμεθα μέσα στήν σιωπή............-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προεκλογικές αντιλήψεις περί

Πού τον θυμήθηκες βρε αυτόν..? :flipout:

Έλα μίλα μου, μίλα μου κι εγώ θα γράψω εκατό φορές για τιμωρία

"Δεν θα ξαναπετάξω μολότοφ όταν κυκλοφορεί το παιδί του Λυμπερόπουλου"

χωρίς copy-paste...:flipout: :slapface:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Ε,καλά τότε.
Από αύριο θά μιλάω μόνον γιά χόκεϋ.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Σε φόρουμ είμαστε μωρέ Γιάννη.
Εχεις παρακολουθήσεις συζητήσεις στό Πάντειο??:blink::blink:
Εννοώ όταν δεν ασχολούνται με τά τζακούζια..:cool:
Υ.Γ
Παντως στίς διαφωνίες μου με τον Λύμπε ουδείς πουλά ´μεγαλύτερη αριστεροφροσύνη´.
Τουλάχιστον πάντως εκτιθέμεθα μέσα στήν σιωπή............-bye--bye-

Βρε αυτό λέω κι εγώ. Σε φόρουμ κουβέντα δεν γίνεται σε βάθος.

ΥΓ. Πες του να μου μιλάει σε παρακαλώ. Δεν έχω άλλον "συνασπισμίτη" να με τσιγκλάει. Έλα και θέλω και κάτι κομμάτια από κλασσική...:flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Βρε αυτό λέω κι εγώ. Σε φόρουμ κουβέντα δεν γίνεται σε βάθος.

Εμ βλέπεις δεν πήρε και η Ρεπούση μετάθεση στο Πάντειο.
Εκεί θα ξημεροβραδυαζόμουν να τήν παρακολουθώ με ανοιχτό τό στόμα..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Γιά φόρουμ μιά χαρά είναι.
Διακρίνω έναν ´ελιτισμό´στά περί ´βάθους´:flipout::flipout::flipout:

Ασε γιατί θυμάμαι κάτι ´βαθαίματα και πλατέματα τής Δημοκρατίας´από τον σύντροφο Κύρκο πρίν καμιά τριανταριά χρόνια και ακόμα ´σκαβω´:guitarist::guitarist:

Και επί τη ευκαιρία ο πιό αριστερός όλων ήταν ο Bach.
Είχε δομή,αρμονία ,αφομοίωσε καί εξέλιξε την Δυτική Μουσική και παραμένει και σύγχρονος.
Πάω Μουσική...

Και επειδή αγαπώ τον Λύμπε αγαπώ και τον Αλέκο.
Ορίστε θυσιάζομαι για τούς φίλους μου.
Εμ μέ τον Λύμπε τα λέω κάθε μέρα.
Τον Αλέκο άμα τον δώ ,αλλάζω και γωνία.
Οπότε τον αγαπώ από πολύυυ μακριά.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Περί Δημοκρατίας Αντίληψις.
Τό Σάββατο ´αναρχικοί´επιτέθηκαν και έσπασαν πάγκο ακροδεξιού εκδοτικού οίκου,στήν Εκθεση Βιβλίου..
Εάν αυτά τα παιδάκια πιστεύουν ότι προσφέρουν υπηρεσία στήν Δημοκρατία δέν ξέρουν τί τούς γίνεται.Είναι ολοϊδιοι με τίς θεούσες πού έκαιγαν βιβλία γιατί ήταν τού ´Αντίχριστου´.
Οι πράξεις τους αυτές ,επί τής ουσίας ενισχύουν καί δυναμώνουν τήν ακροδεξιά.
Η αριστερά θά όφειλε να καταδικάσει τήν πράξη.Οταν πειράζεται η ´τρίχα τού γαϊδάρου´ξεσηκώνεται.Θάπρεπε να καταλαβαίνει ότι αυτές οι ενέργειες μπορεί και να γυρίσουν μπούμεραγκ..Τώρα το μόνον πού γίνεται είναι να φωνάζουν οι ακροδεξιοί περί ´φασισμού´.
Οι ιδέες,ακόμα και οι πιό απεχθείς αντιπαλεύονται μόνον μέ ιδέες............

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατία

Εμ βλέπεις δεν πήρε και η Ρεπούση μετάθεση στο Πάντειο.
Εκεί θα ξημεροβραδυαζόμουν να τήν παρακολουθώ με ανοιχτό τό στόμα..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Γιά φόρουμ μιά χαρά είναι.
Διακρίνω έναν ´ελιτισμό´στά περί ´βάθους´:flipout::flipout::flipout:

Ασε γιατί θυμάμαι κάτι ´βαθαίματα και πλατέματα τής Δημοκρατίας´από τον σύντροφο Κύρκο πρίν καμιά τριανταριά χρόνια και ακόμα ´σκαβω´:guitarist::guitarist:

Κανονίστε έναν καφέ παρακαλώ, διότι ο Μπακούνιν και ο Κροπότκιν δεν αναλύονται σε φόρουμ.
Δηλώνω ευθαρσώς αριστερών καταβολών συμπαθών και συντηρητικός, περισσότερα όταν.......κι εάν κανονισθεί συνάντησις:FSGSFGS4:

Τελικά ο γιός τού Πλεύρη είναι φασίστας επειδή έχει φασίστα πατέρα και επειδή ανήκει στο ΛΑΟΣ.......
Ο ´αντεξουσιαστής´γιός αστέρος τής αριστεράς πού συνελήφθη χτές σέ ληστεία ,με σαφείς αποδείξεις ότι ανήκει στον λεγόμενο αντεξουσιαστικό χώρο τί είναι??
Δεν είναι απαραίτητο να συσχετίζεται ο γιός με τόν πατέρα αλλά υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για το πώς αντιμετωπίζει μερίδα τού τύπου ορισμενες καταστάσεις......
Λυπάμαι για κάθε πατέρα πού τού συμβαίνει κάτι τέτοιο,αλλά οι δηλώσεις ορισμένων πολιτικών περί καταστολής ακυρώνονται όταν όπως αποδεικνύεται υπάρχει ίδιον όφελος-ο γιός ήταν γνωστό ότι συμμετείχε και παλιότερα σε ορισμένα επεισόδια...-