προενισχυτες λυχνιας στα 1000ε

Τα Grand Piano πώς παίζουν με τους murano? Τα έχεις ακούσει με άλλα ενισχυτικά? Έχω τα GP Home και σκεφτόμουνα καμιά πιθανή αναβάθμιση τελικού και φαίνεται καλός συνδυασμός.

Last edited:
raffaello o dared ειναι τηλεχειριζομενος. βεβαια το τηλεκοντρολ ειναι rf και ειναι λιγο βλαμενο (κανει μεγαλα πηδηματα...). το ξερει αλλωστε και ο αντιπροσωπος και στο λεει πριν τον αγορασεις (σωστοτατος!)
ειναι πολυ καλο μηχανακι. ακωμα στρωνω τα ηχεια και δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη ενω τα ιντερκονενκτ ηρθαν απο αμερικη σημερα! θα γραφω περισσοτερες εκτιμησεις σταδιακα...
Νικος

δεν τον εχω δοκιμάσει με κατή άλλο, δεν μπορω να κρινω μιας και ως προενισχυτή εχω εναν denon 3802,:bigcry:

Τα Grand Piano πώς παίζουν με τους murano? Τα έχεις ακούσει με άλλα ενισχυτικά? Έχω τα GP Home και σκεφτόμουνα καμιά πιθανή αναβάθμιση τελικού και φαίνεται καλός συνδυασμός.

πηγενε ακου προενισχυτες οπως ο dared
που πηρα εγω. υπαρχει καλη υποστηριξη και δεν θα μεινεις ξεκρεμαστος εαν σου συμβει κατι. αναβαθμιζεται επισης...
κινεζικοι υπαρχουν πολλοι, λιγοι ομως ειναι αποδεδειγμενα καλοι και μπορεις να τουσ ακουσεις η εστω να τουσ εχει ακουσει καποιος...
γιαυτο αλλωστε δεν υπαρχουν πολλες απαντησεις στα ερωτηματα σου
Νικο

Καλοάκουστος φίλε μου.

Ρίξε μια ματιά στην παρουσίαση του Κώστα Παπαγεωργίου, στη photo gallery, να πάρεις ιδέες για βελτίωση αργότερα.