Το θέμα, αρχίζει και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιά που νομίζω ότι στην πορεία αρκετοί φίλοι που διαθέτουν ολοκληρωμένο a/v υψηλής κατηγορίας, κάποια στιγμή αργά η γρήγορα, θα φτάσουν ,αν βεβαίως δεν έχουν φτάσει ακόμη στον ίδιο προβληματισμό.
Αρχικά να ξεκαθαρίσω, ότι η σκέψη μου δεν αφορά πεντακάναλο τελικό, παρά μόνο επτακάναλο.
Την λύση του Sherbourn που αναφέρθηκε πιό πριν ,την είχα σκεφτεί αρχικά, αλά την απέκλεισα λόγω τιμής σε σχέση με τον Anthem PVA7(επτακάναλος..)μιά που μιλάμε γιά μεγάλη διαφορά χρημάτων..(2.000 ευρώ ο Anthem...3.800 περίπου ο Sherbourn).Εκτός αυτού απο μιά έρευνα στο διαδύκτιο και απο διάφορες δοκιμές, δεν διάβασα κάπου ηχητικές διαφορές μεταξύ τους, που να δικαιολογούν αυτη την διαφορά τιμής ,εκτός βεβαίως των ρευμάτων που στον Sherbourn είναι διπλάσια.
Επειδή όμως ο Denon γιά αρκετό διάστημα, έπαιζε μόνος του όλα τα ηχεία, μαζί και τους δύσκολους Αίολους, μπορώ να σας πω στα σίγουρα, ότι μέχρι εκεί που τους οδηγούσε(και ήταν αρκατά ψηλά...)το έκανε πολύ καλά, χωρίς βεβαίως να διεκδικεί πρωτιές οδήγησης με τέτοια ηχεία....Γιά τον λόγο αυτό θεωρώ ότι με τα πολύ πιό εύκολα Klipch είναι πολύ πιαθανό να τα πάει πάρα πολύ καλά.
Να σας πω βεβαίως ,ότι σκοπός μου δεν είναι να χαλάσω χρήματα, γιά να λέω ότι έχω ξεχωριστό τελικό.........το θέμα είναι να αξίζει τον κόπο.