Προενισχυτής+2 μονομπλόκ τελικοί.

gas gas

Senior Member
23 March 2008
443
Νέα Σμύρνη
Πρόκειται για τον προενισχυτή RC-03 της Rotel που οδηγεί δύο RB-03 μονομπλόκ τελικούς (δίνοντας 180w στο κανάλι). Είναι τρεις πανομοιότυπες κομψές μονάδες, αγορασμένες το 2004 από την Ηχοέκφραση. Βρίσκονται σε άριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση, με κουτιά και μάνιουαλ.

Ο προενισχυτής είναι τηλεχειριζόμενος (με ακαριαία ανταπόκριση πλήκτρων) διαθέτει εξαιρετική είσοδο phono (MM) και έξοδο ακουστικών.

Οδηγώ τα spendor s5e μ’ αυτά και ο ήχος του συστήματος είναι άμεσος, δυναμικός και αχρωμάτιστος, με αποθέματα ισχύος και απόλυτο έλεγχο/ δύναμη στο μπάσο. Διαβάστε τι λένε και άλλοι χρήστες:
Για τον προενισχυτή.
Για τον τελικό.

Δίνονται λόγω επικείμενης αναβάθμισης σε λαμπάτο.

Τιμή 650 ευρώ σύνολο και για τα τρία κομμάτια.

Attachments

• tria-kontino2.jpg
    tria-kontino2.jpg
    158 KB · Views: 93
  • dyo-mprosta22.jpg
    dyo-mprosta22.jpg
    172.9 KB · Views: 103
  • pisw23.jpg
    pisw23.jpg
    41.4 KB · Views: 116
Φίλε Nikkyo δεν θα το σπάσω το σετ, ώστε να μπορεί κάποιος να το ακούσει αν θέλει και να ξέρει τι παίρνει. Η πρόταση αφορά το πακέτο. Σόρυ. Και ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον.

Έχω τον ίδιο προ παρατημένο στο κουτί. Επειδή θέλω να στήσω ένα δεύτερο συστηματάκι εάν αποφασίσεις να δώσεις μόνο τους τελικούς ενημέρωσε με.

Ευχαριστώ,

Γιώργος

όπα ...!! Θάνο .!!!

τι έχουμε ???

ποιόν λαμπάτο πήρες / περιμένεις / σκέφτεσαι ????

πότε θά έρθω ??

ποιόν λαμπάτο πήρες / περιμένεις / σκέφτεσαι ????

πότε θά έρθω ??

Επειδή η εταιρεία αποτελεί ταμπού για τον χώρο (και για μένα τον ίδιο, λόγω των άριστων εξυπηρετήσεων που προσφέρει ο αντιπρόσωπος στον καταναλωτή) καλύτερα να μην τον αναφέρω...
:flipout::flipout::flipout:
Αν όλα πάνε καλά και το μηχανάκι ικανοποιεί τις προσδοκίες μου, θα σε φωνάξω αμέσως. Αν δεν πάνε καλά θα κάτσω στη γωνίτσα μου να κλαίω και ούτε που θα ξαναμιλήσω σ' αυτό εδώ το φόρουμ.
Χρόνια πολλά Δημήτρη, να τα πούμε μέσα στις γιορτές. Περιμένω να ακούσω την υπερκατασκευή σου...

--------

@Γιώργο, έγινε. Αν και όπως είπα θέλω να το δώσω πακέτο. Πιστεύω πως ο συνδυασμός των τριών μονάδων, ηχητικά είναι πολύ πάνω από αυτό που υποθέτει κανείς με τα κομμάτια χωριστά.

Μια τιμούλα για τον προενισχυτή μήπως και μείνουν ελεύθεροι οι τελικοί;-bye-

(Δεν είμαι όμως σίγουρος, γι'αυτό αν υπάρχει λόγος... pm!)

Re: Απάντηση: Προενισχυτής+2 μονομπλόκ τελικοί.

Μήπως σε ενδιαφέρει 400 για τους δυο τελικούς?

Αν μπορείς να κάνεις υπομονή μια-δυο μέρες θα σου απαντήσω...περιμένω κάποιον που ενδιαφέρεται για ολόκληρο το σετ (ο οποίος περιμένει απάντηση από αλλού και ούτω καθεξής :grinning-smiley-043)
Όμως εγώ είμαι Αθήνα κι εσύ απ' ό,τι βλέπω Θεσσαλονίκη. Πώς θα γίνει;

Συγνώμη για την αναμονή peTTr@an...Οι τελικοί έκλεισαν στον άνθρωπο που είχε από την αρχή εκδηλώσει ενδιαφέρον και είχε προτεραιότητα.

Μένει πλέον ο προενισχυτής RC-03, με 5 εισόδους + phono και έξοδο ακουστικών.
Άριστο τηλεχειριστήριο, στο κουτί του + μάνιουαλς.

Νέα τιμή: 220 ευρώ.
τηλ. επικοινωνίας: 6948 544 006

Last edited:
Δόθηκε και ο προενισχυτής, η αγγελία μπορεί να κλείσει.
Ευχαριστώ και τα δύο παιδιά για την άψογη συνεργασία. Καλοάκουστοι.