Προενισχυτής 5.1 Sony TA-E9000es

Status
Not open for further replies.

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Σε πολύ καλή κατάσταση, 300e

attachment.php

attachment.php

attachment.php

http://home.online.no/~espen-b/ta-e9000es/#bulletins

Attachments

• SONY_5 copy.jpg
    SONY_5 copy.jpg
    188.6 KB · Views: 817
  • SONY_7 copy.jpg
    SONY_7 copy.jpg
    257.7 KB · Views: 827
  • SONY2 copy.jpg
    SONY2 copy.jpg
    178.5 KB · Views: 796
Last edited:
ενας φιλος το αναβαθμησε σε 7.1 μεσω λογισμικου και δε το αλλαζει με τιποτα.
για σκεψου το.

Καλά σοβαρά μιλάμε ή αστειευόμαστε τώρα? Με 200 ευρώ ούτε τα κουμπιά του δεν παίρνεις!!
Sorry για το off topic αλλά δεν άντεξα... ήμαρτον!!

Έχω εναν πολυκαναλο τελικο -παλιο- τον sony STR DB 940 QS, που οδηγει ενα συστημα B&W MT 30 .
Πιστευω οτι αυτος ο προ - από οτι εχω διαβασει - θα μου το απογειώσει το συστημα.
Μπορείς σε παρακαλω με την εμπειρια σου να μου πεις για την συνδεσμολογια και αν χρειαζομαι και επιπλεον DAC ή αν ο ενσωματομενος DAC είναι καλός?
Προς το παρον χρησιμοποιω ενα V-DAC.
Το συστημα ειναι και θα παραμεινει 5.1 ,και η πηγή ειναι στο μεγιστο των περιπτωσεων ένα Logitech Squeezebox DUET-Receiver που παίζει ή ιντερνετικο ραδιοφωνο ή αρχεία flac από ένα Network Server Ready NAS DUO
ή από το iTUNES ενός MAC.
Λύσε μου αυτές τις απορίες και στον παίρνω αμέσως.

Ειχα τοσο τον 940, οσο και τα ΜΤ30.
Εκεινος ο sony, απλα δεν τα οδηγουσε τα b&w.
Δεν υπαρχει συγκρηση με τον 9000.
Περι dac δν γνωριζω να σου πω...

Απάντηση: Re: Προενισχυτής 5.1 Sony TA-E9000es

Έχω εναν πολυκαναλο τελικο -παλιο- τον sony STR DB 940 QS, που οδηγει ενα συστημα B&W MT 30 .
Πιστευω οτι αυτος ο προ - από οτι εχω διαβασει - θα μου το απογειώσει το συστημα.
Μπορείς σε παρακαλω με την εμπειρια σου να μου πεις για την συνδεσμολογια και αν χρειαζομαι και επιπλεον DAC ή αν ο ενσωματομενος DAC είναι καλός?
Προς το παρον χρησιμοποιω ενα V-DAC.
Το συστημα ειναι και θα παραμεινει 5.1 ,και η πηγή ειναι στο μεγιστο των περιπτωσεων ένα Logitech Squeezebox DUET-Receiver που παίζει ή ιντερνετικο ραδιοφωνο ή αρχεία flac από ένα Network Server Ready NAS DUO
ή από το iTUNES ενός MAC.
Λύσε μου αυτές τις απορίες και στον παίρνω αμέσως.

O ενισχυτής που έχεις είναι ολοκληρωμένος και όχι τελικός. Ο TA-E9000es είναι προενισχυτής άρα θες και τελικό για να παίξει.

Υγ. Τα υπόλοιπα αν θες άνοιξε θέμα στην κατάλληλη κατηγορία για να τα συζητήσουμε (μην χαλάμε και την αγγελία).

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Προενισχυτής 5.1 Sony TA-E9000es

O ενισχυτής που έχεις είναι ολοκληρωμένος και όχι τελικός. Ο TA-E9000es είναι προενισχυτής άρα θες και τελικό για να παίξει.

Υγ. Τα υπόλοιπα αν θες άνοιξε θέμα στην κατάλληλη κατηγορία για να τα συζητήσουμε (μην χαλάμε και την αγγελία).

Συγνώμη,απλά δεν γνωρίζω.Νόμιζα ότι και ένας προενισχυτής μπορεί να συνδεθει με έναν ολοκληρωμένο.

Status
Not open for further replies.