Προενισχυτης για icepower ενισχυτη

P.s Με την αλλαγη της μαμισιας λαμπας με καποια καλυτερη και ποιο ακριβη περνω και κατ επεκταση καλυτερον ηχο ?

Με τις 6H30 -DR supertube παιρνεις μεγαλυτερη ακριβεια και μια περιγραφη πραγματικα υποδειγματικη.....

Η 5ar4 rectifier που φοραει ειναι για να την σουταρεις σε καποιον τοιχο.......διαλλεγεις εσυ ...

Με την Mullard ....αυτο που κυριολεκτικα οχι ακους....απλα το νοιωθεις ειναι η επεμβαση που κανει στην μεσαια περιοχη....νομιζεις οτι η μουσικη σε αγγιζει!!!!!

Δεν ειμαι ρομαντικος.......αν ετσι φαινομαι ,απλα σε προκαλω να τον προσεξεις μεταφεροντα σου ειλικρινη συναισθηματα που μου βγαζει μια........αψυχη -μεταφορικα-μηχανη που παιζει μουσικη και δεν θα σου χρωματησει το συναισθημα που αναζητας!!!!!!!!

http://

Last edited:
Re: Απάντηση: Προενισχυτης για icepower ενισχυτη

Απ' ότι διαβάζω ο LS100 (γι' αυτόν δεν μιλάμε;) φοράει και 2 6SN7, πράγμα το οποίο σου δίνει τρομερές δυνατότητες για tube rolling σε vintage λάμπες...

ο LS100 ειναι το μεσαιο μοντελο...φρεσκο 5 μηνων μοντελακι!!!

Εκ των εσω ο 36.5

Ο 36.5 ειναι ο μεγαλος της εταιρειας και μπορει να -φορεσει -και το extra dual mono τροφοδοτικο που βγαζουν οπου το σεναριο αλλαζει και παει ακομα ποιο μακρια!!!

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Προενισχυτης για icepower ενισχυτη

Εγώ παίζω τους Murano Ice Power με Audio Technologies VP12.
Τα αποτελέσματα:

ΕΚΠΗΚΤΙΚΑ:2thumb22sup:

Ειμαι σιγουρος γιαυτο λεβεντη μου!!!!

Αρκετες φορες το εχω τσεκαρισμενο οχι μονο με τον Mod Wright αλλα και με Cary 05 -AUDIO RESEARCH LS 26 και ref2 --EAR 989......και πραγματικα μπορεις να πετυχεις ενα πολυ καλο ταιριασμα.....σαφως και το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!!!!!:ernaehrung004: