Προενισχυτής με πολλές εισόδους; ή τι;

kougis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,095
Ηράκλειο
Γεια σας. Έχω ένα τελικό Usher r1.5, ένα sub Jamo, έναν AV Denon 5.1 και σύντομα σύντομα θα έχω Magnepan SMGc. Ακούω μόνο δικάναλο. Τον Denon τον χρησιμοποιώ μόνο για το ραδιόφωνο του και γιατί πάνω του μπορώ να συνδέσω τον ήχο του αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης, το PC που είναι η βασική πηγή για μουσική αλλά και ταινιών μέσω Xbmc και του δορυφορικού. Θέλω να πάρω ένα προενισχυτή δικάναλο. Πως μπορώ να συνδέσω τον προενισχυτή για να έχω όλα αυτά; Ο Dared DL2000 θα ταιριάξει με τον Usher?

Δεν μπορώ να ανέβω στο χιλιάρικο αυτή την περίοδο. Θα τον ρωτήσω πάντως. Σχετικά με τη συνδεσμολογία έχετε κάποια πρόταση;

Γεια σας. Έχω ένα τελικό Usher r1.5, ένα sub Jamo, έναν AV Denon 5.1 και σύντομα σύντομα θα έχω Magnepan SMGc. Ακούω μόνο δικάναλο. Τον Denon τον χρησιμοποιώ μόνο για το ραδιόφωνο του και γιατί πάνω του μπορώ να συνδέσω τον ήχο του αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης, το PC που είναι η βασική πηγή για μουσική αλλά και ταινιών μέσω Xbmc και του δορυφορικού. Θέλω να πάρω ένα προενισχυτή δικάναλο. Πως μπορώ να συνδέσω τον προενισχυτή για να έχω όλα αυτά; Ο Dared DL2000 θα ταιριάξει με τον Usher?

Μια χαρά θα παίξει.Βέβαια ακόμα καλύτερα ο ομόσταυλος προ.

Απάντηση: Re: Προενισχυτής με πολλές εισόδους; ή τι;

Μπορει μια χαρα να οδηγησει τον τελικο.
Απο εισοδους αν θυμαμαι καλα εχει τρεις οποτε νομιζω σε φτανουν.

Αν δεν φτάνουν τι μπορώ να κάνω;

Μπορώ να συνδέσω τον AV στον προ; Αν έχει μια έξοδο ο προενισχυτής μπορω να βάλω βύσμα Υ (από ένα το κάνει δύο) και να στείλω σήμα στον τελικο και στο ενεργό sub?

Last edited:
Μέχρι 500 νομίζω. Τα ηχεία και ο ενισχυτής που έχω θέλουν κάτι παραπάνω απο 500 ? θέλω να πω ότι αν αυτά που έχω είναι επιπέδου Γ' ας πούμε, να πάρω και ένα προενισχυτή επιπέδου Γ' όχι Α'.
Σκέφτομαι σωστά ή κάνω κάτι λάθος?

Για 500 ευρώ πάντως,έγώ θα σου έλεγα να βρεις έναν μεταχειρισμένο σαν τον δικό μου.(Densen B200).
Μάλλον συγκεντρώνει αυτά που θέλεις.
4 εξόδους pre out,HT passthrough in + out,6 εισόδους line συν την ικανότητα να οδηγεί μακριά μήκη καλωδίων και να παρέχει αρκετά βολτ.
Ο κατασκευαστής λέει πως ουσιαστικά είναι ένας μίνι τελικός με 2χ6 watt σε τάξη Α.(Αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό βέβαια...)
Δεν του ρίχνεις μια ματιά αν τον βρεις;

...καλώς ή κακώς περιμένω να έρθει ένας Advance Acoustic MPP505.
Σκεφτόμουν λοιπόν μήπως να άλλαζαν τον Usher με 2 advance acoustic.